TietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautot

Sanan hallinto käännös suomi-ruotsi

 • administrationenVi har en ny administration i Förenta staterna.Yksi näkökohta on se, että Yhdysvalloissa on uusi hallinto. Vad gör unionens administration på platsen och alla de andra aktörerna?Mitä siellä tekevät unionin hallinto sekä kaikki muut? Den nya administrationen inledde sitt arbete på ett kraftfullt sätt.Uusi hallinto on aloittanut tarmokkaasti.
 • förvaltningen
  Jag betonar ordet " förvaltning" .Painotan tässä sanaa "hallinto". Förvaltning är nyckeln till framtiden.Hallinto on avain tulevaisuuteen. Förvaltning av Internet - framtida åtgärder (Internetin hallinto tästä eteenpäin (
 • ledningen
  Avgörande faktorer är marknadsavskärmning, dålig ledning och krig.Olennaisia ovat markkinoiden suojelu, huono hallinto ja sota. Ändringsförslag 4 berör jämn könsfördelning och byråns lednings- och förvaltningsstruktur.Tarkistus 4 koskee miesten ja naisten tasapuolista edustusta viraston hallinto- ja johtamisrakenteissa. För att säga det rakt ut är det först och främst euroområdets medlemmar som har ansvaret för en stabil ledning av euroområdet.Suoraan sanottuna euroalueen vakaa hallinto on ensisijaisesti euroalueen jäsenten vastuulla.
 • skötselen
  Skötseln av naturreservatet var inriktad på att gynna rödlistade arter.
 • styrelseen
  Det är den ursprungliga formen - styrelse av folket och inte för folket.Se on alkuperäinen muoto - ihmisten hallinto eikä hallinto ihmisten puolesta. Artikel 9 innehåller den grundläggande principen att ett målbolags styrelse kan vidta motåtgärder först efter samråd med bolagsstämman.9 artiklassa säädetään perusperiaatteesta, jonka mukaan kohdeyhtiön hallinto- tai johtoelimen on kuultava yhtiökokousta ennen kuin se voi toteuttaa suojatoimenpiteitä. Alla dessa har en topptung struktur med en styrelse med företrädare från alla medlemsstater och en administration som ibland är mindre än styrelsen.Niillä kaikilla on vahva johtorakenne, niiden hallintoneuvostoon kuuluu edustaja jokaisesta jäsenvaltiosta ja hallinto on toisinaan pienempi kuin hallintoneuvosto.

Sanan hallinto määritelmät

Esimerkit

 • julkisyhteisöjen virkakoneistosta) Suomessa julkiseen hallintoon kuuluvat valtionhallinto, kunnallishallinto, kirkollishallinto ja välillinen julkinen hallinto, kuten esimerkiksi julkisoikeudelliset laitokset.
 • yritysten ja järjestöjen toimielimistä) Työmarkkinaneuvottelujen osapuolten hallintojen pitää vielä hyväksyä saavutettu neuvottelutulos.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja