BlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan raja käännös suomi-ruotsi

 • gränsen
  Adriatiska havet är en gräns, Joniska havet är en gräns.Adrianmeri on yksi raja, Joonianmeri toinen. Rymden är vår nya europeiska gräns.Avaruus on uusi raja Euroopalle. Det måste finnas en tydlig gräns här.Tähän on vedettävä selvä raja.
 • avgränsningen
 • begränsningen
  Jag anser därför att denna begränsning på 48 timmar är ett alternativ att föredra.Siksi 48 tunnin raja on mielestäni suositeltava vaihtoehto. Vi anser också att längdbegränsningen på 15 meter - precis som någon annan begränsning - måste bli aningen godtycklig och därför svår att försvara.Olemme myös sitä mieltä, että 15 metrin pituusraja, kuten mikä tahansa muu raja, on väistämättä jokseenkin keinotekoinen ja siksi vaikeasti perusteltavissa. Forskningen, ärade ledamöter, är nödvändig och vi måste främja den särskilt, men all rätt har sina begränsningar och framför allt en oöverkomlig begränsning, den mänskliga värdigheten.Hyvät jäsenet, tutkimus on välttämätöntä, ja sitä on suosittava erityisesti, mutta kuten kaikilla oikeuksilla, silläkin on rajansa, ja ennen kaikkea ylipääsemätön raja, ihmisarvo.
 • landgränsen
  Det förtjänar emellertid att uppmärksammas att krisen även har fått stora följdverkningar för min valkrets i Nordirland, som delar landgräns med Irland.On kuitenkin tunnustettava, että kriisillä on tyrmäävä vaikutus myös vaalipiiriini Pohjois-Irlantiin, jolla on yhteinen raja Irlannin tasavallan kanssa.

Sanan raja määritelmät

 • se, mihin jokin muu konkreettinen tai kuviteltu asia loppuu, ja mistä toinen alkaa

Esimerkit

 • Äärimmäisellä rajalla kaikki päättyy.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja