VaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptitViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan constraint käännös englanti-suomi

 • rajoitus
  Tämä rajoittaa lainsäätäjien työtä, mutta tällainen rajoitus vaikuttaa mielestäni asianmukaiselta. This is a constraint on legislators, but it seems to me a proper constraint. Tästä syystä yhteisön politiikanaloja on välttämätöntä mukauttaa siten, että niissä otetaan huomioon eristyneisyydestä ja syrjäisyydestä johtuva rajoitus. This is why it is essential to adapt the Community policies to take account of this constraint resulting from insularity and remoteness. Jos rajoitus sen sijaan koskisi vain eurooppalaisia yrityksiä, niitä rangaistaisiin taloudellisesti ja syntyisi vakava riski sille, että työpaikat siirtyisivät unionin ulkopuolelle. However, if this constraint is only applied to European companies, they would be penalised financially and there would be a serious risk of jobs relocating outside the Union.
 • ehto
  Teen sen sillä ehdolla, että autat minua.Tämä sopimusehto määrittää velvollisuutesi.Tämän ehdon nojalla lainhuudatus jää ostajan maksettavaksi.
 • raja
  En voi hyväksyä tarkistuksia 15 ja 16, koska TACin muutosta koskeva 10 prosentin raja on liian tiukka todellisiin olosuhteisiin sopeutumisen kannalta. I cannot accept Amendments 15 or 16 because the 10% constraint on TAC changes is too tight to allow an adaptation to real circumstances. Äärimmäisellä rajalla kaikki päättyy.
 • rajoite
  Tämä oli tosiaankin hankala rajoite. This was indeed a difficult constraint. Rahamarkkinoiden huolenaiheet ovat aiemmin olleet hallituksille merkittävä rajoite. Previously, financial market worries have been a serious constraint on governments. Erot oikeusjärjestelmissämme ja niiden menettelyissä ovat edelleen selkeä rajoite. The difference between our legal systems, including their procedures, is clearly still a constraint.

Sanan constraint määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja