BlogitHoroskooppiViihdeReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan integrity käännös englanti-suomi

 • eheys
  Energiamarkkinoiden eheys ja läpinäkyvyys ( Energy market integrity and transparency ( Hautausmaiden eheys ei ole tapaus, joka pitäisi hyväksyä. Integrity of cemeteries is not a case to accept. Tänään käydessämme tätä keskustelua Euroopan parlamentissa osallistumme myös uhreille annettavaan apuun, jolla yritetään palauttaa uhrien itsekunnioitus ja eheys. By holding this debate today in the European Parliament, we are helping the victims to regain their dignity and integrity.
 • kokonaisuus
  Eurooppa "à la carten" vaarana on, että koko EU:n yhteistyötä koskeva kokonaisuus ja perusajatus menevät hukkaan. The risk entailed in a Europe 'à la carte' is that the whole integrity and basic idea of EU cooperation will be lost. Saddam Husseinin henkilön ulkopuolella kansainvälisen yhteisön on siis otettava huomioon ennen kaikkea Irak ja sen muodostama kokonaisuus, Irakin kansa ja sen täysivaltaisuus. Beyond the person of Saddam Hussein, the international community must take into consideration above all Iraq and its integrity, the Iraqi people and its sovereignty. Kokonaisuus on osiensa summa, mutta ei aina algebrallisesti ajateltuna.
 • kunniallisuus
 • rehellisyys
  Miten on pyritty varmistamaan näitä tarkastuksia toimeenpanevien rehellisyys? What is being done to ensure the integrity of those who enforce these controls? Mietinnössä oli yksi järkevä osa. Siinä käsitellään oikeudenmukaista korvausta, jolla varmistetaan urheilun rehellisyys. There was one reasonable part, which was the part about fair return to guarantee integrity in sport. Minun pitäisi pystyä sanomaan, että nämä kaikki ovat komission jäseniä, joiden rehellisyys ja hyvä arviointikyky ovat moitteiden yläpuolella. I would need to be able to say that these are all Commissioners whose integrity and good judgement are beyond reproach.
 • suoraselkäisyys
 • yhtenäisyys
  Online-rahapelien yhtenäisyys ( Integrity of online gambling ( Online-rahapelien yhtenäisyys (lyhyt esittely) Integrity of online gambling (short presentation) Tärkeintä on varmistaa rahoitusmarkkinoidemme yhtenäisyys. Fundamentally, we must ensure the integrity of our financial markets.

Sanan integrity määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja