ViihdeTietovisatReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan endow käännös englanti-suomi

 • antaa
  Tärkeimpiä niistä on nimenomaan kyetä määrittelemään johdonmukaisia yhteisiä strategioita ja antaa niille todellista poliittista sisältöä. One of the most important is precisely that of being able to define coherent joint strategies and endow them with effective political content. Viranomainen saa omaa valvontavaltaa mutta myös tutkintavaltaa, ja se voi antaa rangaistuksia siitä, että asetusta ei noudateta. This authority will be endowed with its own supervisory powers, but also investigatory powers, and it will be able to punish failure to apply this Regulation. Merkittävää on se, että viranomainen saa omaa valvontavaltaa mutta myös tutkintavaltaa, ja se voi antaa rangaistuksia siitä, että asetusta ei noudateta. Importantly, this authority will be endowed with its own supervisory powers, but also investigatory powers, and it will be able to punish failure to apply this Regulation.
 • suoda
  Suo anteeksi!Soisin kunnian siitä hänelle.
 • antaa perintö
 • lahjoittaa
  Ideana oli lahjoittaa Strasbourgille maailmanluokan yliopisto. The idea was to endow Strasbourg with a world-class university. Ei pidä toisaalta lahjoittaa anteliaasti rahaa viljalle ja toisaalta leikata koko rahoitusta niin, että säästö tapahtuu etelän tuotteista. To endow the cereals regime with generous funding while cutting all of the appropriations and getting the saving from products of the south is wrong.
 • siunata
  Jumala siunasi kansaansa.Pappi siunasi heidät avioliittoon.Siunasimme heidät matkaan.
 • tarjota
  tarjota apuatarjota yösijavuokralle tarjotaan asuntoja
 • varustaa
  Eurooppalainen alueellisen yhteistyön yhtymä on uusi tapa varustaa EU:n eri jäsenvaltioiden alueellisten ja paikallisten viranomaisten väliset yhteistyöryhmät oikeushenkilöllä. The European Grouping of Territorial Cooperation is a new means of endowing teams for cooperation between regional and local authorities from different EU Member States with legal personality. Hyvin varustettu kirjakauppa.

Sanan endow määritelmät

Esimerkit

 • She was endowed with a beautiful voice

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja