ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatHoroskooppiBlogit

Sanan future käännös englanti-suomi

 • tulevaisuus
  Autoteollisuuden tulevaisuus (äänestys) Future of the car industry (vote) Autoteollisuuden tulevaisuus (keskustelu) Future of the car industry (debate) Talouden tulevaisuus on vihreän talouden tulevaisuus. The future of the economy is the future of the green economy.
 • tuleva
  Tuleva sopimus Kosovosta (keskustelu) Future agreement on Kosovo (debate) Suuri ongelma on tuleva budjettitekniikka. A big problem will be future budget technology. Tähän vaikuttaa omalta osaltaan energiatoimituksia koskeva tuleva vihreä kirja. The future Green Paper on supply will contribute to it.
 • futuuri
  Lontoon City, ja siellä erityisesti pankit ja futuuri- ja optiokauppaa käyvät, tulee käymään kauppaa euroilla yhtä tuottoisasti kuin nykyään ecuilla. The City of London, especially the Banks and its futures and options traders will deal profitably in euros as they deal now in ECUs. Futuuri on arvopaperipörssissä noteerattu arvopaperi, jolla käydään kauppaa.
 • tuleva tulevaisuuden
 • tulevaisuuskuva
 • tulevaisuuden
  Meidän on katsottava tulevaisuuden haasteisiin. We should look at the future challenges. Tähän liittyy myös tulevaisuuden hankkeita. This will include future projects. Mitkä ovat tulevaisuuden vaihtoehdot? What are the options for the future?
 • tulevaisuudenkuva
  Latvia on myös erinomainen esimerkki siitä, kuinka selkeä poliittinen tulevaisuudenkuva voi vahvistaa ja kiihdyttää sosiaalista ja taloudellista kehitystä. Latvia is also an excellent example of how clear political prospects for the future can strengthen and accelerate social and economic development. Sitten kuulimme kollegojamme parlamentissa ja etsimme keinoja, joilla turvataan asianosaisten ihmisten toimeentulo nyt ja annetaan valoisa tulevaisuudenkuva ammatinharjoittamisesta Euroopassa. We then consulted fellow Members here in the House and looked for ways to safeguard the livelihoods of the persons concerned today and to give their professions a bright future in Europe tomorrow. Hänen tulevaisuudenkuvassaan on laajenevia aavikoita ja ilmastopakolaisia.

Sanan future määritelmät

Esimerkit

 • There is no future in dwelling on the past
 • Future generations will either laugh or cry at our stupidity
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja