TietovisatHoroskooppiBlogitViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan genius käännös englanti-suomi

 • nero
 • nerokkuus
  Meidän on löydettävä uudelleen Euroopan todellinen nerokkuus ja eurooppalaisille sopiva lainsäädäntö. We have to rediscover the true genius of Europe and the law appropriate to Europeans. Siinä olisi tuotava esiin Euroopan unionin nerokkuus, joka näkyy siinä, että se on pystynyt luomaan oikean tasapainon yleisen ja yksityisen, yhteisen ja henkilökohtaisen välille. It should reflect the genius of the European Union in striking the right balance between the general and the particular, the common and the individual.
 • neronleimaus
 • nerous
  Sen rikas kulttuuri – sanottakoon jopa nerous – ilmenee sen taiteessa, kirjallisuudessa ja kansalaisyhteiskunnan ilmaisuvoimassa. Its deeply rooted culture – and I would even go so far as to say at times its genius – is reflected in its art, its literature and in the strident voice of its civil society. Valaiskoon suurten säveltäjiemme nerous meitä ja toivokaamme, että parlamentti ja neuvosto pystyvät jäljittelemään Arthur Rubinsteinia nyt alkavan sikermän tulkinnassa. I hope that the genius of our great composers enlightens us and that Parliament and the Council can emulate Arthur Rubinstein in the interpretation of this "suite' which is now beginning.

Sanan genius määritelmät

Esimerkit

 • I think that would qualify as not smart, but genius... and a very stable genius at that!
 • a work of genius
 • What a genius idea!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja