VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatBlogitHoroskooppiViihdeReseptit

Sanan guidance käännös englanti-suomi

  • neuvonta
    Ne eivät ole aina syntyneet täysin vapaaehtoisesti, mutta ne käsittävät kuitenkin neuvonta- ja valvontamenettelyn. Although not always voluntary, they still incorporate guidance and monitoring functions. Toinen niistä on neuvonta, tiedotus ja opastus, joita annetaan nuorille ihmisille ja kaikenikäisille työntekijöille, jotta he voivat löytää sopivaa työtä, koulutusta ja elinikäistä koulutusta. One of them is the advice, information and guidance given to young people and employees of every age to enable them to find suitable employment, education and lifelong learning. Neuvonta auttaa alkuun ja saattaa olla tarpeen myöhemminkin.
  • ohjaus
    Myös pitemmälle menevä koordinaatio ja ohjaus saattavat olla myöhemmin mahdollisia. Who knows whether more far-reaching coordination and guidance will be possible in the time to come. Tästä määrästä maatalouden ohjaus- ja tukirahaston osuus on 87 miljoonaa euroa. Of this, the European Agricultural Guidance and Guarantee Fund accounts for an amount of EUR 87 million. Olemme mielestäni kuitenkin paljon paremmassa asemassa tekemään näitä päätöksiä, kun meillä on neuvoston ja parlamentin poliittinen ohjaus. However, I think we are in a much better position to make those judgments with political guidance from the Council and Parliament.
  • ohjeistus
    Ohjeistus on tarkoitus antaa viimeistään marraskuussa 2009. This guidance should be provided by November 2009 at the latest.

Sanan guidance määritelmät

Esimerkit

  • divine guidance

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja