TV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppi

Sanan pure käännös englanti-suomi

 • puhdasPuhdas alkoholi on vaarallista. Alcohol, pure alcohol, is a hazard. Kysymykseni kuuluukin: miten puhdas ohjelmiston täytyy olla ollakseen puhdas? My question is therefore: how pure must software be before it is pure? Puhdas markkinaosuuksiin perustuva lähestymistapa on tässä vähemmän tehokas. An approach based purely on market share is less effective in this respect.
 • pelkkäSe on pelkkä propagandakäsite. It is purely a propaganda term. Se on kuitenkin pelkkä määrällinen toimi. But it is a purely quantitative measure. Nato on yksinkertaisesti pelkkä sotilasliittouma toisin kuin Euroopan unioni. NATO is a military alliance pure and simple, whereas the European Union is not.
 • erittäinTarkoitukset ovat poliittiset, erittäin poliittiset. The intention is political, purely and simply political. Siksi tämä ei ole pelkästään taloudellinen vaan myös erittäin tunnepitoinen kysymys. This is therefore not a purely economic matter, but a profoundly emotive issue too. Tämä ei ole poliittinen asia, hyvät kollegat: tämä on puhtaasti humanitaarinen ja erittäin kiireellinen asia. This is not a political issue, colleagues: it is purely humanitarian and it is very urgent.
 • kirkasTänään on kirkas sää.Lusikka on puhdas ja kirkas.Onko sinulla nyt tämä tärkeä periaate kirkkaana mielessäsi?
 • pelkka
 • puhdas pelkkä
 • silkkaVoimalan entinen turvallisuusvastaava Lars-Olov Höglund on sanonut, että oli silkka onnenpotku, ettei voimalan reaktori sulanut viime elokuun alussa. The person formerly responsible for security there, Lars-Olov Höglund, has said of this power station that it was pure luck that it did not go into meltdown at the beginning of this August. Aseet ovat silkkoja turhakkeita! Miksi niitä ostat?
 • viatonviaton rikokseenlapsen viaton uskoviaton valhe
 • yleinenTämä on niin tärkeä julkilausuma, että se kannattaa mainita, tämä on yleinen mielipide; kohta oli yksinkertaisesti unohtunut tekstistä. The general opinion is that the declaration is important enough to be added. It was purely and simply omitted. Koska tauti ei ole yleinen EU:ssa, sopivan rokotteen valinnan voisi yhtä hyvin arpoa. As the disease is not endemic in the EU, the selection of the appropriate vaccine strain would be a pure lottery. yleinen äänioikeus

Sanan pure määritelmät

Esimerkit

 • That idea is pure madness!
 • You’re pure busy.
 • Tiger Woods pured his first drive straight down the middle of the fairway.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja