VaihtoautotNauris.fiReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan notable käännös englanti-suomi

 • merkittävä
  Äänestin totta kai vastaan: minä olin se merkittävä poikkeus, johon kollegani Liz Lynne viittasi. Certainly I voted against it; I was the notable exception referred to by my colleague Liz Lynne. Yksi merkittävä poikkeus tästä on ehdokasvaltioiden maaseudun kehittämistä tukeva Sapard-ohjelma. One notable exception to this is the SAPARD programme for rural development in applicant countries. Se oli merkittävä tapaus hänen elämässään.
 • huomionarvoinen
  Huomionarvoinen esimerkki on Cotonoun sopimuksen 9 ja 96 artikla. A notable example is, indeed, that of Articles 9 and 96 of the Cotonou Agreement.
 • huomattava
  Tästä säännöstä on kuitenkin yksi huomattava poikkeus. There is one notable exception to this rule, however. Asiassa on vain yksi huomattava poikkeus: kirkkojen palauttaminen. There is one notable exception: restitutions of churches. Siksi minusta on huomattava saavutus, että nyt, Eurooppa-päivänä, olemme päässeet näin pitkälle. Therefore, on Europe Day, I think this is a notable achievement that we have reached at this stage.
 • huomion arvoinen
 • merkkihenkilö
 • merkillepantava

Sanan notable määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja