TV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan subordinate käännös englanti-suomi

 • alainen
  Se on monen sadan hehtaarin alainen tila.Olen kovien työpaineiden alainen.Tässä yrityksessä johtajalla on kaksikymmentä alaista.
 • alamainen
 • alisteinen
  Kehitysyhteistyöpolitiikka ei ole alisteinen muille politiikoille. Development policy is not subordinate to other policies. Turvallisuus ei ole alisteinen vapaudelle eikä uhka vapaudelle. Security is not subordinate to freedom, nor is it a threat to freedom. Lisäksi tulevaan toimielinuudistukseen on sisällyttävä komission uudistaminen niin, että se on selvästi neuvostolle alisteinen. Moreover, the institutional reform to come must include a reform of the Commission, and it must be clearly subordinate to the Council.
 • alistaa
  Tästä lähtien sitä ei voi alistaa tuottoa, itsekkyyttä ja riistoa palvelemaan. In future we will not be able to subordinate this relationship to profit, selfishness and exploitation. Sitä ei saa alistaa muille kauppasopimuksille. It must not be subordinated to other commercial agreements. Se alistaa lopuksi kansalliset demokratiat voimatta korvata niitä millään vastaavalla Euroopan tasolla. In short, it is going to subordinate national democracies without replacing them with any sort of equivalent at European level.
 • työntekijä
  Hänen mielestään hyvä työntekijä on ennen muuta tottelevainen.
 • väheksyä
  Kuntouttavan työtoiminnan vaikutusta ei pidä väheksyä.

Sanan subordinate määritelmät

Esimerkit

 • In the sentence “The barbecue finished before John arrived”, the subordinate clause “before John arrived” specifies the time of the main clause, “The barbecue finished”

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja