TietovisatReseptitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiBlogit

Sanan värde käännös ruotsi-suomi

 • arvo
  Tasa-arvo ei myöskään ole erillinen arvo. Jämställdhet är heller inte något isolerat värde.Ihmisoikeudet ovat yleismaailmallinen arvo. Mänskliga rättigheter är ett universellt värde.Tässä on kyseessä kuitenkin arvo: tutkimus. Men det finns också ett värde: forskning.
 • merkitys
  Sanon tämän, koska sillä on merkittävä taloudellinen ja sosiaalinen merkitys. Jag säger detta eftersom det har ett stort ekonomiskt och socialt värde.NATOn ilmasotaharjoituksilla on ollut tähän asti vain symbolinen merkitys. Natos luftmanövrar har hittills bara haft ett symboliskt värde.Historiallisilla, kansallisilla ja etnisillä vähemmistöillä on monimuotoisessa Euroopassa tärkeä merkitys. De historiska, nationella och etniska minoriteterna är av bestående värde för ett mångskiftande Europa.
 • aika-arvo
 • painoarvo
  Joka tapauksessa panen merkille sananne ja ne näkyvät sanatarkoissa istuntoselostuksissa ja niillä on kaikki se painoarvo ja merkitys, joka mielipiteillänne aina on. I vilket fall som helst har era ord noterats, inte bara av mig, utan också i det fullständiga referatet och de kommer att få samma tyngd och värde som era synpunkter alltid får.

Esimerkit

 • Sinusfunktionens värde för π rad är lika med 0.
 • Det är av största värde att du kommer fort.
 • Vilket värde har fastigheten?
 • Det är av stort värde att du besöker mig då och då.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja