VaihtoautotTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan kaunis käännös suomi-englanti

 • beautiful
  uk
  us
  Beautiful environment leads to beautiful minds. Kaunis ympäristö johtaa kauniisiin sieluihin. 'Beautiful environment leads to beautiful minds. "Kaunis ympäristö johtaa kauniisiin sieluihin. Strasbourg is indeed a beautiful city. Strasbourg todellakin on kaunis kaupunki.
 • fair
  us
  Can I just quickly say that 'faint heart never won fair maiden', and I think we need to be much bolder here. Haluaisin nopeasti sanoa, että ”pelokas sydän ei ole koskaan saanut kaunista neitoa”, joten mielestäni meidän olisikin oltava täällä paljon rohkeampia. Mondays child is fair of faceThere was once a knight who wooed a fair young maid
 • fine
  us
  It was a fine way of presenting matters. Se oli kaunis tapa esittää asiat. Corruption is a fine word for what has happened. Korruptio on kaunis sana sille, mitä on tapahtunut. This resolution is a fine declaration against racism. - (DE) Tämä päätöslauselma on kaunis rasismin vastainen julkilausuma.
 • graceful
  us
  She is a graceful dancer
 • handsome
  uk
  us
  a handsome garment, house, tree, or horsea handsome mana handsome style, etc.
 • pretty
  us
  It is in full colour and it is not pretty. Se on monivärinen, mutta se ei ole kaunis. I accept that a brickie's cleavage is not a pretty sight, but we have no business in this House making rules about it. Myönnän, että muurarin rintojen väli ei ole kaunis näky, mutta meidän asiamme ei ole laatia siitä sääntöjä parlamentissa. However, the spectacle involving the European institutions was not a pretty sight, and I am very disappointed about this. Eurooppalaisten toimielinten näytelmä ei kuitenkaan ollut kaunis, ja olen erittäin pettynyt sen takia.

Esimerkit

 • Tähtitaivas on syksyllä kaunis.
 • Odotettavissa kaunista säätä koko maassa.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja