TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitTietovisatReseptitHoroskooppiViihde

Sanan kun taas käännös suomi-englanti

 • on the contrary
 • whereas
  us
  Some are, whereas others really are seagoing hooligans. Jotkut ovat luotettavia, kun taas toiset ovat varsinaisia "merihuligaaneja". Uncertainty scares off investment whereas trust attracts it. Epävarmuus ajaa pois investointeja, kun taas luottamus houkuttelee niitä. Government spending is only some 20% of GDP, whereas in the eurozone it was 47.5% in 2005. Siellä julkiset menot ovat vain noin 20 prosenttia BKT:sta, kun taas euroalueella ne olivat vuonna 2005 noin 47,5 prosenttia.
 • the other way around
  While in the USA only very sporty students who also have excellent grades get a place at a good university, in Europe it is exactly the other way around. Yhdysvalloissa hyviin yliopistoihin hyväksytään vain urheilullisia oppilaita, joilla on myös erinomaiset arvosanat, kun taas Euroopassa tilanne on täysin päinvastainen.
 • the other way round
  us
  In some countries, it is the governments and taxpayers who collect, and industry contributes little, while in other countries, it is precisely the other way round. Joissakin maissa valtio ja veronmaksajat huolehtivat jätteen keräämisestä ja teollisuuden panos on pieni, kun taas toisissa maissa tilanne on aivan päinvastainen. If it isnt working, try turning the battery the other way round.
 • while
  us
  The mafia was all-powerful, while citizens had no rights. Mafia oli kaikkivoipa, kun taas kansalaisilla ei ollut mitään oikeuksia. The former restores stability, while the latter endangers it. Edellinen palauttaa vakauden, kun taas jälkimmäinen vaarantaa sen. One is in the limelight for a while, and the other is ignored. Toiset paistattelevat jonkin aikaa julkisuuden valokeilassa, kun taas toiset unohdetaan.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja