Jääkiekon MMViihdeTietovisatHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitBlogit

Sanan whereas käännös englanti-suomi

  • kun taasJotkut ovat luotettavia, kun taas toiset ovat varsinaisia "merihuligaaneja". Some are, whereas others really are seagoing hooligans. Epävarmuus ajaa pois investointeja, kun taas luottamus houkuttelee niitä. Uncertainty scares off investment whereas trust attracts it. Mietinnössä annettu luku on 48 103 216, kun taas oikea luku on 63 103 216. The figure given is 48 103 216, whereas the correct figure is 63 103 216.
  • koskaSyytä tähän tarvitsee tuskin etsiä kaukaa, koska kyseisten alueiden markkinat ovat vieläkin hyvin usein suljettuja ja koska juuri kilpailupolitiikka mahdollistaa markkinoiden avaamisen. After all, as you know, their markets quite often remain tightly closed, whereas it is competition which allows markets to open. Olemme tehneet niin, koska mietinnössä ehdotetaan interventiohinnan alentamista 10 %: lla, kun taas komissio ehdottaa sen alentamista 15 %: lla. This is because the report only seeks to reduce price intervention by 10 %, whereas the Commission is proposing 15 %. Tarkistus 1 hylätään, koska ensimmäinen lause rajoittuu ehdotuksen päätavoitteeseen: kuljetuksen turvallisuuteen. Amendment No 1 is rejected since that 'whereas' clause is limited to the main objective of the proposal: transport safety.
  • kun sitä vastoinLakisääteiseksi eläkeiäksi asetetaan yleensä 65 vuotta, kun sitä vastoin on tavallista, että työelämä päättyy Euroopassa keskimäärin 59 vuoden iässä. The administrative age is often set at 65, whereas, the average working life currently ends at the age of 59 in Europe. Nyt rahaa tuodaan paljon pöytään, mutta tarkoituksena on itse asiassa vain rauhoitella rahoitusmarkkinoita, kun sitä vastoin kansalaisille on luvassa vain verta ja kyyneliä. Today, a great deal of money is being put on the table, but this is actually designed to reassure the financial markets, whereas to the people you promise only pain. Uusien yksityisyritysten on perittävä arvonlisävero, kun sitä vastoin entiset monopolit ovat vapautettuja arvonlisäverosta. Tästä aiheutuu ennen pitkää kilpailun vääristymistä. The new private firms have to charge VAT, whereas the former monopolies are exempted from it, and distortions of competition will, sooner or later, be the result.
  • mitävastoin

Sanan whereas määritelmät

Esimerkit

  • He came first in the race, whereas his brother came last

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja