ViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitTietovisatVaihtoautot

Sanan tasa-arvo käännös suomi-englanti

  • equality
    Equality between states must be maintained, but this is only 'fundamental' equality. Jäsenvaltioiden välinen tasa-arvo on säilytettävä, mutta vain perustavaa laatua oleva tasa-arvo. To us, partial equality is no equality at all. Mielestämme osittainen tasa-arvo ei ole mitään tasa-arvoa. Freedom, progress and equality are not just theoretical values. Kolmas ihanne on tasa-arvo. Tasa-arvo on erinomainen kannustin Euroopassa.
  • gender equality
    The other countries’ editions just talk about equality rather than gender equality. Muunkielisissä teksteissä mainittiin vain pelkkä tasa-arvo eikä naisten ja miesten välistä tasa-arvoa. Gender equality and the equality of small and large States can easily be achieved with the d'Hondt method. Sukupuolten tasa-arvo ja pienten ja suurten valtioiden tasa-arvo voidaan saavuttaa helposti d'Hondtin menetelmän avulla. Gender equality programme (2001-2005) Sukupuolten välinen tasa-arvo (2001 - 2005)

Sanan tasa-arvo määritelmät

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja