ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeHoroskooppiBlogitTietovisat

Sanan työ käännös suomi-englanti

 • work
  uk
  us
  We know there is ongoing work. Tiedämme, että työ on käynnissä. His work was thorough and fast. Se on perusteellisesti ja nopeasti tehty työ. All this work is very important. Kaikki tämä työ on hyvin tärkeää.
 • job
  uk
  us
  Jobs, jobs, jobs must be our guiding principle. Johtavana periaatteenamme on oltava työ, työ ja vielä kerran työ. A scientific career is more than a nine-to-five job. Tieteellinen ura on toisenlainen kuin työ yhdeksästä viiteen. We have a big job ahead of us. Meillä on suuri työ edessämme.
 • occupation
  us
  This work demands to be covered by a special occupational status linked to remuneration. Tämä työ pitäisi huomioida erityisenä työtehtävänä, johon liittyisi korvaus. More and more women in Europe are going out to work and have to be able to juggle their occupational and family responsibilities. Yhä useammat naiset Euroopassa käyvät työssä, ja heidän täytyy pystyä sovittamaan perhe ja työ yhteen.
 • act
  us
  Our mission was an act of commitment to the people in Africa and to democracy worldwide. Valtuuskuntamme työ oli osoitus Afrikan kansalaisille ja maailmanlaajuiselle demokratialle antamastamme sitoumuksesta. However, I feel that the balancing act undertaken by Mrs Schaffner deserves not only our respect, but also our support. Olen kuitenkin sitä mieltä, että rouva Schaffnerin tasapainoinen työ ansaitsee kunnioituksemme lisäksi myös kannatuksemme. I feel that this work is also highly valuable because it preserves in full the content of the codified acts; all it does is bring them together. Mielestäni kyseinen työ on myös hyvin arvokasta siksi, että kodifioitujen säädösten sisältö säilytetään siinä ja ainoastaan kootaan ne yhteen.
 • avocation
 • business
  us
  We all know that what we have here is unfinished business. Tiedämme kaikki, että työ on kesken. The work is done. All that remains is the business of enforcement. Työ on tehty ja nyt sitten on edessä vielä täytäntöönpano. Affordable travel has enabled us to move around more freely for business and pleasure. Kohtuuhintainen matkustaminen on mahdollistanut sen, että voimme tehdä vapaammin työ- ja lomamatkoja.
 • career
  us
  A scientific career is more than a nine-to-five job. Tieteellinen ura on toisenlainen kuin työ yhdeksästä viiteen. It is a recognition that we are moving towards a modern civil service for Europe and a proper career structure for those who work in it. Tämä työ on tunnustus siitä, että olemme kehittämässä nykyaikaista eurooppalaista virkamieskuntaa ja asianmukaista urarakennetta sen palveluksessa oleville. I believe that precarious employment is not just a reason for the difference in pay between women and men, but also a barrier to career opportunities. Mielestäni epävarma työ ei ole vain syy naisten ja miesten palkkaeroon vaan myös uramahdollisuuksien este.
 • deed
  us
  We have an opportunity in this Parliament to recognise the work and the task and the deeds before us. Silloin me saamme parlamentissa tilaisuuden ymmärtää, millainen työ, tehtävä ja teot meitä odottavat. I have fulfilled my promise in word and in deed.I inherited the deed to the house.
 • labour
  uk
  It is not just labour that is subcontracted. Alihankinnan kohteena ei enää ole pelkästään työ. Nothing is more labour-intensive than this kind of work. Ei voida keksiä työvoimavaltaisempaa työtä kuin tällaisten asioiden parissa tehtävä työ. Salvaging materials is highly labour-intensive yet the work is unattractive. Materiaalien talteenotto on hyvin työvaltaista, mutta työ ei ole kuitenkaan houkuttelevaa.
 • living
  us
  This entailed a levelling-down of working and living conditions. Tämä johti työ- ja elinolojen huononemiseen. Working and living conditions are at variance with basic human laws. Työ- ja elinolosuhteet ovat perusihmisoikeuksien vastaisia. We can reaffirm that people use work in order to improve their living conditions and not the other way round. On taas syytä todeta, että työ on ihmisen määräysvallassa ja sen tarkoituksena on parantaa ihmisen elinoloja eikä päinvastoin.
 • profession
  uk
  us
  I am sure he will not forget the profession of European faith he has carried out here when he assumes his role of Lord Mayor in the weeks to come. Olen varma, että hänen Euroopan aatteen hyväksi tekemänsä työ ei unohdu hänen siirtyessään hoitamaan pormestarin tehtäviä parin viikon kuluttua. As the murder of Magomed Yevloyev - who was killed while in police custody at the end of August - reminds us, in Russia, journalism is becoming an increasingly dangerous profession. Magomed Jevlojevin murha muistuttaa meille, että toimittajan työ on käymässä Venäjällä yhä vaarallisemmaksi. Jevlojev surmattiin elokuun lopussa hänen ollessaan poliisin huostassa. Despite his continued professions of innocence, the court eventually sentenced him to five years.
 • task
  us
  So the work that has been done by the task forces has not been lost. Työryhmien työ ei siis ole mennyt hukkaan. We have a huge task in front of us. Meillä on valtava työ edessämme. We have an enormous task ahead of us, Commissioner. Meillä on edessämme valtava työ, arvoisa komission jäsen.
 • working
  us
  Be sure to check your working.the abandoned mine workingsLeave him alone; hes working.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja