ViihdeBlogitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan policy käännös englanti-suomi

 • linja
  Tämä linja on syytä pitää edelleen. This policy should be maintained. Mitä tulee huumausainepolitiikkaan, niin tältä osin Suomen linja on täysin selvä. Regarding a policy on drugs, the Finnish line is very clear. Puhuttiin myös linja-autoissa käytäntönä olevasta erottelusta. An extreme policy of apartheid has also been introduced on buses and elsewhere.
 • politiikka
  Koheesiopolitiikka on keskeinen EU:n politiikka. Cohesion policy is a key policy for the EU. Tämä politiikka on meille mieleen ja se ilahduttaa meitä. We are pleased and encouraged by this policy. Tutkimusta ja kehittämistä koskeva politiikka ei ole sukupuolineutraalia, kuten ei ole mikään muukaan politiikka. Like all other policies, the policy on research and development is not gender-neutral.
 • vakuutuskirja
 • linjaus
  Tämä on merkittävä rajaus ja linjaus. This provides significant parameters and policy guidelines. Tulevassa huippukokouksessa on luotava tehtyjen päätösten tueksi uskottava poliittinen linjaus. At the forthcoming summit we need to lay down a credible political policy in support of the decisions that have been taken. Alankomaissa tämä on todella olemassa oleva poliittinen linjaus, ja haluaisin, että siihen suhtauduttaisiin vakavasti Euroopan laajuisesti. In the Netherlands this is absolutely an existing line of policy and I should like it to be taken seriously at European level.

Sanan policy määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • The Communist Party has a policy of returning power to the workers.
 • Your insurance policy covers fire and theft only.
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja