ReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan policy käännös englanti-suomi

  • linjaTämä linja on syytä pitää edelleen. This policy should be maintained. Mitä tulee huumausainepolitiikkaan, niin tältä osin Suomen linja on täysin selvä. Regarding a policy on drugs, the Finnish line is very clear. Puhuttiin myös linja-autoissa käytäntönä olevasta erottelusta. An extreme policy of apartheid has also been introduced on buses and elsewhere.
  • politiikkaTällainen politiikka on kumottava. This policy must be overturned. Tämä politiikka on osoittautunut virheeksi. That policy has proved mistaken. Koheesiopolitiikka on keskeinen EU:n politiikka. Cohesion policy is a key policy for the EU.
  • vakuutuskirja
  • linjausTämä on merkittävä rajaus ja linjaus. This provides significant parameters and policy guidelines. Tulevassa huippukokouksessa on luotava tehtyjen päätösten tueksi uskottava poliittinen linjaus. At the forthcoming summit we need to lay down a credible political policy in support of the decisions that have been taken. Alankomaissa tämä on todella olemassa oleva poliittinen linjaus, ja haluaisin, että siihen suhtauduttaisiin vakavasti Euroopan laajuisesti. In the Netherlands this is absolutely an existing line of policy and I should like it to be taken seriously at European level.

Sanan policy määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • The Communist Party has a policy of returning power to the workers.
  • Your insurance policy covers fire and theft only.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja