TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppiJääkiekon MMViihde

Sanan vitality käännös englanti-suomi

  • elinvoimaNiiden tärkeyttä korostaa se, että elinvoima on vähentynyt noin neljänneksessä metsistämme ja että tuli tuhoaa joka vuosi puoli miljoonaa hehtaaria metsää. Their importance is underlined by the fact that about a quarter of our forests are showing reduced vitality and half-a-million hectares are devastated by fire each particular year. Olin yllättynyt siitä, mitä havaitsin: keskinäisten yhteyksiemme syvyys ja elinvoima ovat kielen, kulttuurin, vanhojen uskontojen ja kansojen liikkeiden ansiosta kestäneet ajan kuorman. I was astonished by what I found: the depth and vitality of our inter-connectedness, through language, culture, ancient beliefs, ideologies and the movement of people, have stood the test of time.
  • eloisuus
  • puhti
  • vireysItse asiassa maaseutualueet muodostavat noin 80 % yhteisön alueesta ja niiden vireys on puolestaan riippuvainen tasapainoisesta aluesuunnittelusta. In fact, rural areas represent approximately 80 % of the Community territory, and a balanced regional planning policy depends on their vitality. Myös naisten osallistuminen oli tavattoman runsasta ja naisjärjestöjen vireys poikkeuksellista. Näitä järjestöjä on todellakin tuettava. The involvement of women has also been extraordinary and exceptional vitality came from women’s organisations, which really must be given assistance.

Sanan vitality määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja