ReseptitHoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan recoger käännös espanja-suomi

 • kerätä
  Sen vuoksi on ratkaisevaa kerätä paikallisia kokemuksia. De ahí que sea fundamental recoger las experiencias locales. Ehdotus perustaa oikeustapauskokoelma ja kerätä todisteita on erinomainen ajatus. La idea de crear un repertorio y recoger pruebas es una idea excelente. Komissio voi vain kerätä ja analysoida jäsenvaltioiden sille antamia tietoja. La Comisión sólo puede recoger y analizar los datos que le proporcionan los Estados miembros.
 • harjata
  Harjaan hiukseni joka ilta.Harjaa hampaasi ennen nukkumaanmenoa!Puku on viisasta harjata ennen ripustamista.
 • kasata
  Jätteet ja roskat kasattiin lajiensa mukaan jälkikäsittelyyn.Etkö osannut kasata kirjahyllyä, vaikka ruuvit ja ohjeet olivat mukana?
 • koota
  On tullut aika koota tämän keskustelun tulokset. Ha llegado el momento de recoger los frutos de ese debate. Jäsenvaltioiden tehtävänä on kerätä, koota, käsitellä ja toimittaa eteenpäin yhdenmukaisia eurooppalaisia tilastoja matkailualan kysynnästä ja tarjonnasta. Los Estados miembros deben recoger, compilar, tratar y transmitir estadísticas armonizadas sobre la oferta y la demanda turísticas. EU päätti silloin laajentaa olemassa olevaa kansantalouden tilinpitoa siten, että siinä otetaan huomioon kestävän kehityksen keskeiset näkökohdat, sekä koota tilastotietoja. En ese momento, la UE decidió ampliar las cuentas nacionales ya existentes y recopilar los datos estadísticos para recoger los aspectos fundamentales del desarrollo sostenible.
 • korjata
  Nyt me alamme korjata niitä hedelmiä, jotka saadaan siitä, että rautaesirippu on poistunut. Ahora empezamos a recoger los frutos de la caída del Telón de Acero. Se, voidaanko korjata runsaat vai niukat hedelmät, riippuu itse asiassa siitä, kuinka ripeästi tehdään päätöksiä ja annetaan ohjeita. La posibilidad de recoger frutos abundantes o frutos escasos, de hecho, depende de la rapidez con que se toman las decisiones y se dan indicaciones. Olemme onnistuneet pääsemään sopimuksiin monilla aloilla, mistä vähin ei ole se, että voimme energiatehokkuuden parantamisen ansiosta korjata helposti siitä saatavat hedelmät. Hemos conseguido llegar a un acuerdo en muchos ámbitos, en particular, en la ambición de recoger los frutos al alcance de la mano que son consecuencia de impulsar la eficiencia energética.
 • laskea
 • noutaa
  Loppukäyttäjän täytyy saada luovuttaa laite maksutta kauppiaalle, ja uuden laitteen kohdalla kauppiaan täytyy jopa noutaa laite. Mutta loppukäyttäjällä on vastuu, jos laite pitää vain poistaa. Es decir, el consumidor final debe poder llevar el aparato gratuitamente a su comerciante y, en el caso de una compra nueva, que se lo vengan a recoger. Viime vuoden Saharov-palkinnon saajat - Memorial-järjestön jäsenet Oleg Orlov, Sergei Kovalev ja Ljudmila Aleksejeva - eivät ole voineet itse noutaa palkintoaan, koska heidän vapautensa on uhattuna. Los ganadores Premio Sájarov del año pasado, Oleg Orlov, Sergei Kovalev y Lyudmila Alexeyeva, de Memorial, no han podido recoger sus premios personalmente ya que su libertad se ve amenazada. Noudin polkupyörän huollosta
 • ottaa kyytiin
 • ottaa samalla
 • saada
  Halusin saada vain vahvistuksen sille, että te myös todellakin hyväksytte tämän tarkistuksen 19. Solamente quiero tener la confirmación de que va a recoger realmente esta enmienda nº 19. Heidän olisi huomattavasti helpompaa saada kerättyä miljoona allekirjoitusta. Tendrían mucha menos dificultad para recoger un millón de firmas. Tästä syystä puhun poliittisesta tutkinnasta, jonka tarkoituksena on saada tietoja ja kerätä näyttöä, jos sellaista on. Hablo, por tanto, de una investigación política, de una acción encaminada a obtener información y recoger pruebas si existen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja