TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautotReseptitBlogit

Sanan käännös käännös suomi-englanti

 • translation
  us
  In any case, the translation is evidently wrong. Käännös on kuitenkin selvästi virheellinen. The Greek translation of the text must be corrected. Sama koskee myös 31 kohtaa; tekstin kreikkalainen käännös on korjattava. "Compromise" is not a good translation of "compromis". Englanninkielinen sana compromise ei ole hyvä käännös ranskankieliselle sanalle compromis.
 • turn
  us
  It has been a bit like making a U-turn at top speed. Se on kuin U-käännös kovassa vauhdissa. If we want to make it to Kyoto, we will have to make a U-turn. Jos haluamme saavuttaa Kioton tavoitteet, meidän on tehtävä U-käännös. Now transport ministers really do have the opportunity to make a definite U-turn in energy policy in the direction of a sustainable energy economy. Liikenneministereillä on nyt todellinen tilaisuus tehdä suoranainen u-käännös energiapolitiikassa kohti kestävää energiataloutta.
 • compilation
  us
 • rendition
 • reverse
  us
  We ate the meal in reverse order, starting with dessert and ending with the starter.The mirror showed us a reverse view of the scene.He selected reverse gear.
 • tacking

Sanan käännös määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja