BlogitVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitViihdeTietovisatHoroskooppi

Sanan ohjelma käännös suomi-englanti

 • program
  us
  We had the Tampere Programme, the Hague Programme, and now that of Stockholm. Meillä oli Tampereen ohjelma, Haagin ohjelma ja nyt Tukholman ohjelma. There is also a very important programme - the Stockholm Programme. On olemassa myös erittäin tärkeä ohjelma - Tukholman ohjelma. That is a really ambitious programme. Se on todella kunniahimoinen ohjelma.
 • agenda
  us
  Agenda for new skills and jobs ( Uuden osaamisen ja työllisyyden ohjelma ( Third, implement the Lisbon Agenda. Kolmanneksi on pantava täytäntöön Lissabonin ohjelma. An agenda for new skills and jobs (debate) Uuden osaamisen ja työllisyyden ohjelma (keskustelu)
 • course
  us
  This debate and the programme are welcome, of course. Näin ollen, keskustelu ja ohjelma olkoot tervetulleita. This programme should be settled in the course of 2006. Ohjelma on tarkoitus laatia vuoden 2006 aikana. Of course, the Stockholm Programme will be what we make it. Tukholman ohjelma on tietenkin sellainen kuin me siitä teemme.
 • cycle
  us
  A programme which makes, under the pretext of harmonizing agricultural and structural policies adapted to the new cycle of the World Trade Organization, the same mistake as in 1992. Ohjelma sillä verukkeella, että yhdenmukaistetaan maatalous- ja rakennepolitiikkoja, jotka on mukautettu Maailman kauppajärjestön uuteen kierrokseen, sama virhe kuin vuonna 1992. the cycle of the seasons, or of the yearThe interval cycle C4 consists of the pitch classes 0, 4 and 8; when starting on E, it is realised as the pitches E, G# and C
 • show
  us
  It relies on existing measures and not on showing the way forward. Ohjelma perustuu olemassa oleviin toimenpiteisiin, ei tien näyttämiseen eteenpäin. This will be a splendid opportunity to show that the agenda to combat climate change is not an agenda against economic growth. Tämä on loistava tilaisuus osoittaa, että ilmastonmuutoksen torjuntaa koskeva ohjelma ei ole talouskasvun vastainen ohjelma. This is not a radio request show, and we cannot solve energy problems when Russia does not want the pipeline but we do want it. Kyseessä ei ole mikään toiveita toteuttava radio-ohjelma, emmekä me voi ratkaista energiaongelmia, koska Venäjä ei halua putkea, mutta me haluamme.
 • -ware
  e.g. groupware in computer-mediated communication
 • application
  us
  If the programme had been cancelled why were you still encouraging applications? Jos ohjelma oli peruttu, miksi otitte edelleen vastaan hakemuksia? Secondly, the programme is now open to applications from other organisations than the NGOs. Toiseksi ohjelma on nyt avoin muiden kuin kansalaisjärjestöjen sovelluksille. The programme is in danger of grinding to a halt because even the applications are not being processed. Ohjelma uhkaa tämän vuoksi loppua, sillä anomuksiakaan ei enää käsitellä.
 • calendar
  us
  The three principal calendars are the Gregorian, Jewish, and Islamic calendarsWrite his birthday on the calendar hanging on the wallThe club has a busy calendar this year
 • floorshow
 • platform
  us
  I particularly welcome the Commission's initiative to set up a platform for clinical trials. Olen tyytyväinen erityisesti komission aloitteeseen perustaa kliinistä tutkimusta koskeva ohjelma. The platform of unity government is a platform of negotiations and trying to reach peace, something the Council failed to acknowledge. Kansallisen yhtenäisyyden hallituksen ohjelma perustuu neuvotteluihin ja rauhanpyrkimyksiin, ja sitä ei neuvosto myönnä. Secondly, this draft directive establishes a platform for advertising bans, and not a complete ban as we would have wished. Tässä direktiiviehdotuksessa vahvistetaan toiseksi mainontakieltoa koskeva ohjelma eikä täydellistä kieltoa, kuten olisimme toivoneet.
 • playbill
 • position paper
 • programme
  We had the Tampere Programme, the Hague Programme, and now that of Stockholm. Meillä oli Tampereen ohjelma, Haagin ohjelma ja nyt Tukholman ohjelma. There is also a very important programme - the Stockholm Programme. On olemassa myös erittäin tärkeä ohjelma - Tukholman ohjelma. One is the Alfa programme – , and the other is the Alban programme – . Toinen on Alfa-ohjelma – – ja toinen on Alban-ohjelma – .
 • regimen
  us
 • script
  us
 • timeline
  us

Sanan ohjelma määritelmät

Esimerkit

 • vierailla on hyvin tiivis ohjelma
 • Sdp on julkaissut työttömyyden vähentämiseen tähtäävän ohjelman. (is.fi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja