TietovisatReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmat

Sanan todistaa käännös suomi-englanti

 • witness
  us
  This is what we have been witnessing recently. Todistamme tätä parhaillaan ja olemme saaneet todistaa sitä aivan äskettäin. Yes, Emma Bonino was there, as Reuters can bear witness. Kyllä, Emma Bonino oli paikalla, kuten Reuters voi todistaa. Otherwise, we will witness the rise of real anti-Europeanism. Muussa tapauksessa saamme todistaa Euroopan unionin todellisen vastustuksen kasvua.
 • prove
  us
  But he can never prove it later! Hän ei vain voi koskaan todistaa sitä! How can you prove that you had no contact? Miten voit todistaa, ettet ollut yhteydessä häneen? Nobody can prove that they are not corrupt. Kukaan ei voi todistaa, ettei hän ole korruptoitunut.
 • attest
  us
  I have nothing against private insurance companies, as Mr Karas can attest, but the government should be able to put sufficient conditions in place. Minulla ei ole mitään yksityisiä vakuutusyhtiöitä vastaan, kuten jäsen Karas voi todistaa, mutta hallituksen on asetettava niille riittävästi ehtoja. I have been visiting Bosnia for several years and I can personally attest to the transformation which has come over the country during that period. Olen vieraillut Bosniassa useiden vuosien ajan ja voin henkilökohtaisesti todistaa muutoksen, joka maassa on tapahtunut tämän ajanjakson aikana. I can unequivocally and formally attest to the fact that the dossier of the proceedings which led to this conviction was totally fabricated and was based on the personal vendetta of President Ben Ali. Voin todistaa selvästi ja muodollisesti, että tuomioon johtaneet todistusasiakirjat olivat täysin tekaistuja ja perustuivat presidentti Ben Alin henkilökohtaiseen kostoon.
 • testifyI can testify to this, Mr President, and wish to express our gratitude. Arvoisa puhemies, voin todistaa tämän ja haluan ilmaista kiitollisuuteni. I can testify to that myself, having been at various times to the Canary Islands. Voin itse todistaa sen, koska olen useita kertoja käynyt Kanariansaarilla. I think everyone can testify that the way that vote took place was perfectly objective. Uskon, että kaikki voivat todistaa, että tämä äänestys toimitettiin täysin puolueettomasti.
 • bear
  us
  Yes, Emma Bonino was there, as Reuters can bear witness. Kyllä, Emma Bonino oli paikalla, kuten Reuters voi todistaa. Ms. Fiona Hall's excellent and comprehensive report also bears evidence to that. Myös esittelijä Fiona Hallin loistava ja kattava mietintö todistaa tämän. There has been full transparency, and several colleagues can bear witness to that. Asian käsittely on ollut täysin avointa, ja monet kollegat voivat sen todistaa.
 • certifyThere are also scrivener notaries. The latter cannot issue authentic acts and are only authorised to certify signatures. Siellä on myös ammattikunta nimeltä "scrivener notaries", jonka edustajat eivät voi tuottaa virallisia asiakirjoja vaan ainoastaan todistaa allekirjoituksia. These blankets have been certified as fireproof.
 • give a testimony
 • show
  us
  That is exactly what today's debate shows. Juuri tätä tämänpäiväinen keskustelu todistaa. On the contrary, Iran's long history shows us this. Pikemminkin päinvastoin, Iranin pitkä historia todistaa tämän. It shows that we were right - the euro cannot work'. Se todistaa, että olimme oikeassa - euro ei voi toimia."
 • substantiateCan the Court of Auditors substantiate its claims? Voiko tilintarkastustuomioistuin todistaa väitteensä? You are making an assumption that you cannot substantiate are you not? Esitätte väitteen, jota ette voi todistaa, eikö niin? Without information and knowledge, we cannot substantiate how, in reality, gender discrimination operates. Ilman tietoja ja tietämystä on mahdoton todistaa, miten sukupuoleen perustuva syrjintä tosiasiassa ilmenee.

Sanan todistaa määritelmät

Esimerkit

 • Voin todistaa asian.
 • Olin todistamassa tapahtumaa.
 • Todistin asiassa valan velvoittamana.
 • Pekka todisti kadulla.
 • Matti todisti lausekkeen oikeaksi.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja