VaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptitNauris.fi

Sanan vaikea käännös suomi-englanti

 • difficult
  uk
  us
  That is why this issue is so difficult. Tästä syystä tämä kysymys on niin vaikea. I think the task is quite a difficult one. Tehtävä on mielestäni todella vaikea. This is a very difficult issue. Arvoisa puhemies, se on erittäin vaikea kysymys.
 • hard
  us
  The hard part really begins today. Vaikea osuus oikeastaan vasta alkaa tänään. Would the truth be so hard to face? Olisiko totuutta niin vaikea kohdata? It is hard to believe when reading it. Tätä lukiessa on vaikea uskoa silmiään.
 • awkward
  us
  The situation in Argentina is certainly awkward and sensitive. It is awkward in that all economic or financial mechanisms are effectively frozen. Tilanne Argentiinassa on epäilemättä vaikea ja arkaluontoinen, koska kaikki mahdolliset taloudelliset ja rahoitusrakenteet ovat pääosin tukkeutuneet. The situation is therefore extremely awkward: I am referring to certain sensitive areas, in particular one that I know well, the Adriatic. Tilanne on siis äärimmäisen arkaluontoinen ja vaikea: tarkoitan tällä joitakin herkkiä alueita, erityisesti Adrianmeren aluetta, jonka tunnen hyvin. Mr President, the application process for research projects is a difficult and awkward one, so it has to be made easier and less cumbersome in order that SMEs are also better able to participate. Arvoisa puhemies, tutkimushankkeiden hakemusprosessi on vaikea ja hankala, joten sitä on kevennettävä ja helpotettava, jotta myös pk-yritysten mahdollisuudet osallistua paranevat.
 • challenging
 • delicate
  us
  I know it was a delicate issue. Tiedän, että se oli vaikea asia. The subject is a difficult one, as it is a delicate area. Aihe on vaikea, koska siinä liikutaan arkaluontoisella alueella. The situation in Nigeria is extremely delicate, but is not unique. Tilanne Nigeriassa on hyvin vaikea, mutta se ei ole ainoa laatuaan.
 • difficult laborious
 • hard-pressed
  Although they are still available, I think we would be hard-pressed to find one on short notice.The earthquake left the residents hard-pressed
 • hazardous
 • risky
  The fact that SMEs are usually considered more risky makes it difficult for them to get access to finance. Koska pk-yritysten riskien katsotaan yleensä olevan muiden yritysten riskejä suuremmat, niiden on vaikea saada rahoitusta. However, in the current crisis, SMEs are having difficulty in accessing loans as banks regard them as risky ventures. Nykyisessä kriisissä pk-yritysten on kuitenkin vaikea saada lainoja, koska pankit eivät suhtaudu niihin kovinkaan avokätisesti. Investing in this start-up company could be risky.
 • serious
  us
  This is a serious issue for the European Union. Tämä on vaikea ongelma Euroopan unionissa. This really does raise some very serious issues. Tämä on siis todella vaikea asia. The situation in Mongolia is unquestionably serious. On sanomattakin selvää, että Sisä-Mongolian tilanne on vaikea.
 • severe
  us
  That notwithstanding, we also have a severe economic crisis to overcome. Joka tapauksessa meillä on vaikea talouskriisi voitettavanamme. Fishing communities are currently undergoing a difficult period, marked by severe deterioration in fish stocks. Kalastusyhteisöillä on nyt vaikea kausi, jolle on ominaista kalakantojen voimakas heikentyminen. The island of Gozo suffers from severe handicaps including double insularity, remoteness, small size and difficult topography. Gozon saari kärsii vakavista haitoista, kuten kaksinkertainen eristyneisyys, syrjäisyys, pieni koko ja vaikea pinnanmuodostus.
 • tiresome
  Eventually his long stories became tiresome.
 • troublesome
  us
  The computer has been very troublesome for me. It never works when I need to use it.
 • uneasy
  Of course, I am aware that any compromise is uneasy, as this one is for Parliament. Tiedän luonnollisesti, ettei kompromissi ole koskaan helppo, ja tämäkin on vaikea asia parlamentille. It is an important, and uneasy, challenge for all European political leaders to explain to their citizens that their own security must be defended in Kabul. Euroopan poliittisilla johtajilla on tärkeä - ja vaikea - tehtävä selittää kansalaisilleen, että näiden omaa turvallisuutta on varjeltava Kabulissa. Ive been uneasy about your friend ever since I met him. Are you sure we can trust him?
 • vexatious
  us
  a vexatious lawsuita vexatious litigant
 • agonizing
  It was an agonizing twenty-minute wait for the results.
 • arduous
  us
  The commercial system, in particular, will perform this arduous task. Tämä vaikea tehtävä kuuluu ennen kaikkea kaupan alalle. Given the balance of power in the European Parliament and in Europe, it will be an arduous struggle. Euroopan parlamentin ja Euroopan voimasuhteet huomioon ottaen taistelu on vaikea. What is now required is a sustained, hard, arduous and persistent effort to keep things moving forward. Nyt on edessä jatkuva, vaikea, raskas ja sitkeä työ, jotta voimme jatkaa eteenpäin.
 • bad
  uk
  us
  The situation for agriculture in the poor countries is also bad. Köyhien maiden maatalouden kannalta tilanne on myös vaikea. What a government fails to do today with a bad policy will be difficult to rectify later. Jos hallitus epäonnistuu nyt toimissaan huonon politiikan takia, on tilannetta vaikea korjata myöhemmin. Madam President, the acoustics here are so bad that it is difficult to hear the interpreter. Arvoisa puhemies, täällä on saliääni niin kovalla, että tulkkausta on vaikea kuulla.
 • laborious
  The difficult and laborious process of granting discharge to the Council shows what the European Parliament wants. Neuvoston vastuuvapauden myöntämisen vaikea ja työläs prosessi osoittaa sen, mitä Euroopan parlamentti haluaa. I do not deny that this is a very difficult and laborious process at European level, otherwise we should not have been talking about his subject for such a long time. En kiellä, ettei tämä ole eurooppalaisella tasolla vaikea ja vaivalloinen prosessi, emmehän muuten olisi keskustelleet aiheesta niin kauan. This Constitution is, without a doubt, the result of laborious institutional bricolage, difficult to explain and even more difficult to understand and, as a result, little liked. Tämä perustuslaki on epäilemättä tulos työläästä institutionaalisesta näpertelystä, jota on vaikea selittää ja vielä vaikeampi ymmärtää ja josta ei tästä syystä juurikaan pidetä.
 • ornery
 • rocky
  us
  The table was rocky, so we put a book under one leg.His new album is quite rocky.Their relationship had weathered some rocky times, but they loved each other.
 • rough
  us
  a rough estimate; a rough sketch of a building; a rough planThe sea was rough.Being a teenager nowadays can be rough.
 • taxing
  a taxing problem
 • tricky
  us
  A tricky situation has arisen within the industry in recent years. Viime vuosien aikana syntynyt tilanne on vaikea teollisuuden kannalta. That is a very important objective and it will be quite tricky to achieve. Tämä on hyvin tärkeä tavoite ja myös varsin vaikea saavuttaa. It is also a tricky issue as we have seen in countries such as Algeria, or, in the past, South Africa. Se on myös vaikea asia, niin kuin olemme nähneet esimerkiksi Algeriassa ja aiemmin Etelä-Afrikassa.
 • troubled
  us
 • uphill
  It was an uphill task to obtain the financing for this purpose. Oli hyvin vaikea saada hyväksyntä erityisille rahoitusvaroille.

Sanan vaikea määritelmät

Esimerkit

 • Tämä on vaikea tehtävä.
 • Hänellä on vaikea sairaus.
 • Tilanne oli hankala ja hän oli vaikeana.
 • Pekka on vaikea ihminen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja