VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitTietovisatNauris.fiBlogit

Sanan tapahtuma käännös suomi-englanti

 • event
  us
  This was a very special event. Se oli hyvin erityinen tapahtuma. Yes, Seattle was a transparent event. Kyllä, Seattlen kokous oli avoin tapahtuma. This was, and is, an extraordinary event. Tämä oli ja on aivan poikkeuksellinen tapahtuma.
 • occurrence
  Everyone agrees the failure of the investment pyramid-schemes has been a tragic occurrence for numerous Albanians who have lost their life savings. Jokainen myöntää, että sijoituksiin liittyvän pyramidijärjestelmän romahtaminen on ollut traaginen tapahtuma monelle albanialaiselle, joka on menettänyt elinikäiset säästönsä. Enlargement is a historic occurrence for which, in my opinion, both the Commission and the Danish Presidency have prepared the ground most competently. Laajentuminen on historiallinen tapahtuma, jota sekä komissio että puheenjohtajavaltio Tanska ovat mielestäni valmistelleet erityisen pätevästi. Numerous members have said and I too wish to emphasise the fact that this is a rare occurrence and must of necessity be taken into account in the Commission's final decision. Monet parlamentin jäsenet ovat todenneet, ja minäkin haluan korostaa sitä, että tämä on harvinainen tapahtuma ja komission täytyy ottaa se huomioon lopullisessa päätöksessä.
 • incident
  us
  After all, the incident in itself was nothing. Tapahtuma ei itsessään ollut mitään. This incident raises many issues regarding future cooperation. Tapahtuma herättää monia kysymyksiä tulevasta yhteistyöstä. Recently in my home town of Poznań an incident occurred which is symptomatic of this. Kotikaupungissani Poznanissa sattui hiljattain tapahtuma, joka osoittaa tämän todeksi.
 • function
  us
 • happening
  us
  What is happening today is an important event, a passage to adulthood. Käsillämme on nyt tärkeä tapahtuma, siirtyminen aikuisuuteen. This is a happening place tonight! He is a real happening guy.
 • case
  us
  Ultimately, that has proved to be the case. That is a very positive development. Näin onkin tapahtunut, mikä on erittäin myönteinen tapahtuma. In each case the Kremlin has innocently claimed that the incident was an isolated one. Jokaisessa tapauksessa Kreml on viattomasti väittänyt, että tapahtuma oli täysin yksittäinen. That being the case, there is one event that I found myself not quite able to understand. Tähän liittyy yksi tapahtuma, jota en ole aivan ymmärtänyt.
 • entertainment
  us
 • incidence
 • occasion
  us
  That Summit was a momentous occasion. Huippukokous oli merkittävä tapahtuma. You yourself said that Monday was a historic occasion and that is true. Te itse sanoitte, että maanantain tapahtuma oli historiallinen, ja se on totta. The symbolism of the occasion reminds us of two fundamental ideas that must be kept at the forefront. Tämä symbolinen tapahtuma palauttaa mieleemme kaksi perustavanlaatuista ajatusta, jotka on asetettava etusijalle.
 • ongoing
  us
 • consequence
  us
  I think we are faced with an exceptional historic event which has its symbolic and real consequences. Uskon, että edessämme on poikkeuksellinen historiallinen tapahtuma, jolla on sekä symbolisia että todellisia seurauksia. The Israeli withdrawal from Lebanon was an extremely important event, but peace was not a consequence. Israelin vetäytyminen Libanonista oli erittäin tärkeä tapahtuma, mutta se ei johtanut rauhaan. A nuclear accident is not a linear event; the consequences ripple outwards like the radioactivity which is still discharging into the sea. Ydinonnettomuus ei ole lineaarinen tapahtuma; seuraukset leviävät ulospäin kuten radioaktiivisuus, jota pääsee edelleen mereen.
 • episode
  us
  Nevertheless, this worrying episode is not an isolated one within a context that is becoming increasingly tense and dangerous. Tämä huolestuttava episodi ei kuitenkaan ole yksittäinen tapahtuma ilmapiirissä, joka on muuttumassa erittäin kireäksi ja vaaralliseksi. Seventy-four years ago in my own country, Franco's troops bombed the town of Guernica, killing more than half of the population, an episode famously depicted by Picasso. Seitsemänkymmentäneljä vuotta sitten Francon joukot pommittivat kotimaassani Guernican kaupunkia ja surmasivat yli puolet sen väestöstä - tapahtuma, jota Picasso on niin kuuluisasti kuvannut. It was a most embarrassing episode in my life
 • eventuality
 • instance
  us
  For instance, the hearing of 29 November 2004 organised by Parliament’s Committee on Culture was a major event during which representatives of the sport movement made encouraging statements. Esimerkiksi parlamentin kulttuurivaliokunnan 29. marraskuuta 2004 järjestämä kuulemistilaisuus oli merkittävä tapahtuma, jossa urheiluliikkeen edustajat esittivät rohkaisevia lausuntoja. It sends some precious instance of itself/ After the thing it loves. Hamlet IV. v. ca. 1602to instance a fact
 • occassion
 • passage
  us
  What is happening today is an important event, a passage to adulthood. Käsillämme on nyt tärkeä tapahtuma, siirtyminen aikuisuuteen. passage of scriptureShe struggled to play the difficult passages.

Sanan tapahtuma määritelmät

Esimerkit

 • Tapahtumalla oli vain joitakin silminnäkijöitä.
 • Tapahtuman osanottajat saivat osakseen laajan tietopaketin.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja