HoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptit

Sanan quite käännös englanti-suomi

 • varsinOlen kuitenkin varsin optimistinen. I am, however, quite optimistic. Minusta se on varsin hyväksyttävää. I think that is quite acceptable. Se on minusta varsin oikea päätös. In my view, this is quite correct.
 • aika
  Se on aika paljon omaksuttavaksi. That is quite a lot to take on. Vastaaminenhan on varmaan aika helppoa. It must be quite easy to answer. Ensinnäkin se on aika epärealistinen. Firstly, it is quite unrealistic.
 • aivanHerra Evans, olette aivan oikeassa. Mr Evans, you are quite right. Jäsen Tajani, olette aivan oikeassa. Mr Tajani, you are quite right. Hän voi olla tästä aivan varma. He can be quite sure about that.
 • ihanEn usko, että olemme vielä ihan tässä vaiheessa. I believe we are not quite there yet. Panoksena on nyt jotain ihan muuta. Something quite different is at stake. Tässä ei ole kaikki ihan kohdallaan. There is something not quite right here.
 • jotakuinkin
 • kohtalaisenOmalla kotiseudullani maanviljelijöillä on jo kohtalaisen paljon kokemusta näistä asioista. In my home region, the farmers already have quite some experience of these things. Olen havainnut vaihtokurssien olevan kohtalaisen vakaat ja valuuttamarkkinoiden olevan rauhalliset, mikä nykyaikana osoittaa jo jotakin. I have observed a very satisfactory stability of exchange rates, the absence of upheaval on the exchange market, which is really quite something, at present. Tunnen kohtalaisen hyvin Afrikan ongelman, ja voin vakuuttaa, että Euroopan unioni ei ole Afrikan suurin pienaseiden toimittaja. I am quite familiar with the African problem and I can assure you that it is not the European Union that is supplying the largest number of small arms to Africa.
 • kokonaanKyse on kenties kokonaan muusta. Perhaps quite different issues are at stake here. OLAFin kertomuksesta välittyi kokonaan toisenlainen käsitys. The OLAF report painted a quite different picture. Varojen myöntäminen Balkanille on kokonaan eri asia. The allocation of fund to the Balkans is quite a separate issue.
 • kovastiAsia oli aivan selvä, ja huomaan, että jotkut kollegoistani näkivät kovasti vaivaa ollakseen täällä klo 22.30. That was quite clear and I notice that a number of my colleagues made an effort to be here at 10.30. Haluan kiittää kovasti mukavasta vastauksesta, joka ei kuitenkaan täysin vastannut esittämiini kysymyksiin. I would like to say thank you very much for a nice reply, which, however, did not quite answer my questions. Valitettava tosiasia on, että kun toimimme liian myöhään, haluamme kovasti käyttää suunnattoman suuria summia sotatoimiin. Unfortunately, when it is too late there is every willingness to employ quite fabulous sums on military action.
 • melkoTilanne on melko lailla päinvastainen. Quite the opposite is the case. Se on itse asiassa melko monimutkaista. Indeed, it is quite complicated. Meidän välinen vuorovaikutus on melko tiivistä. Our interaction is quite intense.
 • paljonSe on aika paljon omaksuttavaksi. That is quite a lot to take on. Silti voimme tehdä varsin paljon. But still we can do quite a lot. Nyt on niin, että erilaisia versioita on vaikka kuinka paljon. There are quite a few versions, however.
 • sangenJärjestelmä sangen yksinkertaisesti toimii. The system quite simply works. Se on sangen huomattava investointi. This is quite a major investment. Mielestäni se on sangen merkittävää. I think that is quite significant.
 • täysinTämä on tehtävä täysin selväksi. That must be made quite clear. Ei, vaan itse asiassa täysin päinvastoin. No, quite the contrary in fact. Tehkäämme tämä täysin selväksi. We should make that quite clear.

Sanan quite määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja