HoroskooppiReseptitTietovisatBlogitViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan quite käännös englanti-suomi

 • varsin
  Olen kuitenkin varsin optimistinen. I am, however, quite optimistic. Minusta se on varsin hyväksyttävää. I think that is quite acceptable. Se on minusta varsin oikea päätös. In my view, this is quite correct.
 • aika
  Se on aika vanha - itse asiassa se on yhtä vanha kuin minä, ja minä olen jo aika vanha. That is quite old - in fact, it is as old I am and that is quite old. Se on aika paljon omaksuttavaksi. That is quite a lot to take on. Vastaaminenhan on varmaan aika helppoa. It must be quite easy to answer.
 • aivan
  Se on täysin mahdollista ja aivan yksinkertaista. It is quite possible to do this, it is quite simple. Herra Evans, olette aivan oikeassa. Mr Evans, you are quite right. Jäsen Tajani, olette aivan oikeassa. Mr Tajani, you are quite right.
 • ihan
  En usko, että olemme vielä ihan tässä vaiheessa. I believe we are not quite there yet. Panoksena on nyt jotain ihan muuta. Something quite different is at stake. Tässä ei ole kaikki ihan kohdallaan. There is something not quite right here.
 • jotakuinkin
 • kohtalaisen
  Omalla kotiseudullani maanviljelijöillä on jo kohtalaisen paljon kokemusta näistä asioista. In my home region, the farmers already have quite some experience of these things. Olen havainnut vaihtokurssien olevan kohtalaisen vakaat ja valuuttamarkkinoiden olevan rauhalliset, mikä nykyaikana osoittaa jo jotakin. I have observed a very satisfactory stability of exchange rates, the absence of upheaval on the exchange market, which is really quite something, at present. Tunnen kohtalaisen hyvin Afrikan ongelman, ja voin vakuuttaa, että Euroopan unioni ei ole Afrikan suurin pienaseiden toimittaja. I am quite familiar with the African problem and I can assure you that it is not the European Union that is supplying the largest number of small arms to Africa.
 • kokonaan
  Kyse on kenties kokonaan muusta. Perhaps quite different issues are at stake here. OLAFin kertomuksesta välittyi kokonaan toisenlainen käsitys. The OLAF report painted a quite different picture. Varojen myöntäminen Balkanille on kokonaan eri asia. The allocation of fund to the Balkans is quite a separate issue.
 • kovasti
  Asia oli aivan selvä, ja huomaan, että jotkut kollegoistani näkivät kovasti vaivaa ollakseen täällä klo 22.30. That was quite clear and I notice that a number of my colleagues made an effort to be here at 10.30. Haluan kiittää kovasti mukavasta vastauksesta, joka ei kuitenkaan täysin vastannut esittämiini kysymyksiin. I would like to say thank you very much for a nice reply, which, however, did not quite answer my questions. Minua askarruttaa kovasti, että nykyisen neuvoston tekstit poikkeavat kovasti siitä sisällöstä, josta parlamenttia kuultiin. I am quite worried that the present texts being discussed in the Council of Ministers differ considerably from those on which Parliament was consulted.
 • melko
  Tilanne on melko lailla päinvastainen. Quite the opposite is the case. Se on itse asiassa melko monimutkaista. Indeed, it is quite complicated. Meidän välinen vuorovaikutus on melko tiivistä. Our interaction is quite intense.
 • paljon
  Se on aika paljon omaksuttavaksi. That is quite a lot to take on. Silti voimme tehdä varsin paljon. But still we can do quite a lot. Nyt on niin, että erilaisia versioita on vaikka kuinka paljon. There are quite a few versions, however.
 • sangen
  Järjestelmä sangen yksinkertaisesti toimii. The system quite simply works. Se on sangen huomattava investointi. This is quite a major investment. Mielestäni se on sangen merkittävää. I think that is quite significant.
 • täysin
  Se on täysin mahdollista ja aivan yksinkertaista. It is quite possible to do this, it is quite simple. Tämä on tehtävä täysin selväksi. That must be made quite clear. Ei, vaan itse asiassa täysin päinvastoin. No, quite the contrary in fact.

Sanan quite määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja