HoroskooppiNauris.fiReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautot

Sanan struggle käännös englanti-suomi

 • kamppailla
  Emme halua, että niiden, joilla on jo tarpeeksi jälleenrakentamisen johtamiseen liittyviä vaikeuksia Pristinassa, tarvitsisi kamppailla byrokratian kanssa Thessalonikissakin. We do not want the people who are having a hard enough time as it is managing the construction work in Pristina also having to struggle with additional bureaucracy in Thessaloniki.
 • taistelu
  Meillä oli joka tapauksessa tiukka taistelu. In any case, we had a tough struggle. Meidän taistelumme on siis koko demokraattisen yhteiskunnan taistelu. Our struggle is therefore a struggle on behalf of our entire democratic society. Edessä on vielä pitkä ja hidas taistelu, mutta edistystä tapahtuu koko ajan. It is still a long, slow struggle but progress is under way.
 • painiskella
  Elokuva kertoo mielenterveysongelmien kanssa painiskelevasta forssalaisesta voimanostajasta.
 • ponnistella
  Anna oli ponnistellut vuosia pitääkseen perheensä yhdessä isän kuoleman jälkeen.
 • itsenäisyystaistelu
  Tähän saakka sen itsenäisyystaistelu on ollut mukana kansallisessa politiikassa. To this day, its struggle for independence is making itself felt in national politics.
 • kampailla
 • kamppailu
  Kamppailu oli kuitenkin tiukka. It was a tough struggle, though. Hänellä on edessään valtavan raskas kamppailu. She faces a tremendous uphill struggle. Uskon, että meillä on edessämme suuri, valtava kamppailu. I believe we have an almighty struggle ahead of us.
 • räpiköidä
 • taistella
  Keskeistä on taistella paremman ja avoimemman hallinnon puolesta. The struggle for a better and more open administration is the key. Tiedätte, että Euroopan unionin on pitänyt taistella pitkään tämän päätöksen saamiseksi. As you know, the Union had to struggle hard to obtain this decision. Se on kuitenkin luvannut taistella köyhyyden poistamiseksi. Yet it is committed to engage in a struggle to eradicate that poverty.

Sanan struggle määritelmät

Esimerkit

 • During the centuries, the people of Ireland struggled constantly to assert their right to govern themselves
 • She struggled to escape from her assailants grasp
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja