HoroskooppiBlogitViihdeTV-ohjelmatTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan katsella käännös suomi-englanti

 • look atMr Bangemann should look at a packet of condoms sometime. Herra Bangemann voisi katsella joskus kondomipakkausta. It is difficult to look at Somalia and feel anything but sadness and frustration. On vaikeaa katsella Somalian tilannetta tuntematta mitään muuta kuin surua ja turhautuneisuutta. So often, what was then a star body is now not something you would want to look at. Usein entisen tähden keho onkin nyt jotakin sellaista, jota kukaan ei haluaisi katsella.
 • watch
  us
  Europe cannot just sit by and watch while the motor industry is in crisis. EU ei voi vain istua ja katsella, kun moottoriteollisuus on kriisissä. We can only watch as the number of check points increases rather than decreases. Voimme vain katsella sivusta, kun tarkastuspisteiden määrä lisääntyy sen sijaan, että se vähenisi. How many people will be inclined to sit at their computer and watch such broadcasts? Kuinka moni ihminen haluaisi istua tietokoneensa ääressä ja katsella näitä lähetyksiä?
 • browse
  us
 • cast
  us
  The director cast the part carefullyThe director cast John Smith as King Learto cast about for reasons
 • cruiseGermany cruised to a World Cup victory over the short-handed Australians
 • look
  us
  These values really look quite respectable. Nämä ovat todellisia arvoja, joita kelpaa katsella! I would now like to look further down the road with you. Haluaisin nyt katsella hieman pidemmälle kanssanne. Mr Bangemann should look at a packet of condoms sometime. Herra Bangemann voisi katsella joskus kondomipakkausta.
 • look upThings started looking up after Jim moved back in with his parentsI didnt know what a mitochondrion was until I looked it up in a dictionaryWe stayed up late to look up at the stars
 • regard
  us
  He is held in great regard in Whitehall.She regarded us warily.I always regarded tabloid journalism as a social evil.

Sanan katsella määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja