ReseptitBlogitTietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan argument käännös englanti-suomi

 • argumentti
  Tämä ei ole akateeminen argumentti. This is not an academic argument. Tämä ei kuitenkaan ole mikään kunnollinen argumentti. However, this is not really an argument. Tämä on meille usein esitetty argumentti. This is often the argument used against it.
 • perustelu
  Yksikään perustelu ei ole pitävä. None of these arguments holds water. Tämä on täysin väärä perustelu. This argument is utterly false. Tämä on harhaanjohtava perustelu. This is a misleading argument.
 • riita
  Tämän vuoksi tuomioistuinten toimivaltaan liittyvät näkökohdat ja perustelut on poistettava riita-asioista. It is for this reason that the jurisdictional aspects and arguments must be squeezed out of disputes. Periaatteessa riita on jo ratkaistu, eikä meidän pitäisi viivytellä tarpeettomasti yksityiskohdissa. The argument in principle is settled and there should now be no unnecessary delay over the details. Hiihdonopettajien riita Ranskan kanssa on vain osa argumenttia. As far as the ski instructors are concerned, their row with the French is only part of the argument.
 • sanasota
  Musliminaisten huivin – tai hunnun (), kuten ranskalaiset sitä varsin harhaanjohtavasti nimittävät – käytöstä syntynyt polemiikki osoittaa, kuinka kiivaaksi sanasota voi yltyä. The controversies over the wearing of the , the Muslim headscarf – or , as the French rather confusingly say – show how acute the arguments can be.
 • väittely
  Kuten sanoin, väittely on nyt todellakin teoreettista. As I said, the argument is now effectively academic. Viidenneksi pyritään lopettamaan väittely komission työpaikoista. In fifth place, there is a move to end the argument regarding employment in the Commission. Mitä tulee väitteisiin siitä, edustaako todistamamme lobbaus potilaita - uskon, että tämä on hedelmätön väittely. As for the arguments as to whether or not the lobbying we have had represents patients - I believe this is a sterile debate.
 • aihe
  Aihe on näin ollen hankala ja monimutkainen. The argument is therefore certainly thorny and complicated. Tämä ei ole peruste vähentää Euroopan yhdentymistä, mutta se voi olla aihe lisätä sitä. Yet that is not an argument for less Europe, indeed, it may well be an argument for more Europe. Arvoisa puhemies, tämä on erittäin vakava ja merkittävä aihe. Madam President, this is a very serious and important argument.
 • kiista
  Meidän on pystyttävä ratkaisemaan kiista argumenttien pohjalta. We should be able to solve this matter on the basis of arguments. Onneksi tämä kiista on nyt sovittu siten, että rahoitus tulee kokonaan yhteisön talousarviosta. Fortunately today this argument has been settled in favour of complete financing from the Community budget. Kiista euron ja sentin nimistä, kun ecu vaihdettiin euroon, on vain yksi todiste siitä. The argument about the names euro and cent to replace ECU is one indication of this.
 • kiistely
  Niinpä tämä kiistely ei ole ollenkaan tärkeää. So this argument is not important all. Voitte lopettaa täällä keskustelun äänestyksellä, mutta yhteiskunnassa keskustelu, poliittis-moraalinen kiistely tästä aiheesta tulee jatkumaan sitäkin kiivaampana. You can bring the debate here to an end with the vote, but in society the debate and the political and moral arguments about this issue will continue all the more vigorously.
 • kina
 • kinastelu
  Kinastelu siitä, onko skotlantilainen lohi parempaa tai huonompaa kuin muu lohi, pitäisi mielestäni lopettaa. I want to get away from the arguments for or against Scottish salmon or any other kind of salmon.
 • sanaharkka
  Jouduin taas sanaharkkaan pomon kanssa töissä.
 • syyp
  Neljänneksi, kun väitteet loppuvat, todellinen syy paljastuu: sosiaalinen polkumyynti. Fourthly, when the arguments run out, the real reason is revealed: social dumping. Toinen syy vastustaa komission jäsen Bolkesteinin ehdotusta on se epätasa-arvo, jota se luo Eurooppaan. A second argument against Mr Bolkestein' s proposal is the inequality which it creates within Europe. Tämä on suurin mahdollinen syy, miksi meidän pitäisi pyrkiä tekemään ennemminkin perinpohjainen kuin nopea ja pintapuolinen vapaakauppasopimus. This is the strongest possible argument for a free-trade agreement that is deep rather than quick and light.
 • väite
  Siksi väite lakkautusjärjestelystä on virheellinen. Therefore, this argument is incorrect. Siksi myöskään tämä väite ei pidä paikkaansa. Therefore, this argument also does not hold water. Tämä on kuitenkin virheellinen ja vaikeasti ymmärrettävä väite. But that is a false argument and a difficult one.

Sanan argument määritelmät

Esimerkit

 • Parameters are like labeled fillable blanks used to define a function whereas arguments are passed to a function when calling it, filling in those blanks.
 • The altitude is the argument of the refraction.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja