BlogitTV-ohjelmatNauris.fiTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptit

Sanan häiritsevä käännös suomi-englanti

 • disruptive
  But it is disruptive and dangerous and the UK needs to recognise that this is its problem too. Tilanne on kuitenkin häiritsevä ja vaarallinen, joten Yhdistyneen kuningaskunnan on myönnettävä, että tämä on myös sen ongelma. They intend to use some puppets, and display ostriches; it will not be violent or disruptive, and it will certainly not be aggressive. He aikovat käyttää jonkinlaisia nukkeja ja näytellä strutseja; esitys ei ole väkivaltainen tai häiritsevä eikä todellakaan aggressiivinen. Children who exhibit disruptive behaviour may be expelled from school.
 • disturbing
  This trend is so disturbing that there is no way that I can support the agreement. Tämä suuntaus on niin häiritsevä, etten voi mitenkään kannattaa tätä sopimusta. The other disturbing factor is that there appears to be a policy of double standards. Toinen häiritsevä tekijä on ehdotuksen ilmeinen kaksinaismoralismi. The all-embracing approach that we found disturbing at first has been amended in respect of key elements. Kaikenkattavaa lähestymistapaa, joka meistä oli ensin häiritsevä, on tarkistettu keskeisten osien osalta.
 • distracting
  This is not obligatory, but it is distracting and it would be better if we could manage without them. Se ei suinkaan ole kiellettyä, mutta se on häiritsevä tekijä, josta olisi hyvä päästä eroon.
 • intrusive
  us
  Any restriction of the present legislation needs to be duly justified and proportionate; the least intrusive way has to be found to serve this goal. Nykyiseen lainsäädäntöön tehtävien rajoitusten on oltava huolellisesti perusteltuja ja asianmukaisesti mitoitettuja. Päämäärän saavuttamiseksi on löydettävä vähiten häiritsevä toimintatapa. Did it ever cross your mind that he might find all those questions you ask intrusive?
 • invasive
  This is invasive technology, and issues such as privacy, proportionality and efficiency must be carefully looked into. Tämä on häiritsevä tekniikka, ja yksityisyyden suojaa, suhteellisuutta ja tehokkuutta koskevia kysymyksiä on tarkasteltava huolellisesti. an invasive species
 • obtrusive
  The facade of the building was ornamented with obtrusive sculpted designs.He has an obtrusive forehead.The office manager is an unpleasantly obtrusive individual.

Sanan häiritsevä määritelmät

Esimerkit

 • Häitisevä meteli saatiin vihdoinkin loppumaan.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja