VaihtoautotReseptitViihdeBlogitHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan häiritsevä käännös suomi-englanti

  • disruptiveBut it is disruptive and dangerous and the UK needs to recognise that this is its problem too. Tilanne on kuitenkin häiritsevä ja vaarallinen, joten Yhdistyneen kuningaskunnan on myönnettävä, että tämä on myös sen ongelma. They intend to use some puppets, and display ostriches; it will not be violent or disruptive, and it will certainly not be aggressive. He aikovat käyttää jonkinlaisia nukkeja ja näytellä strutseja; esitys ei ole väkivaltainen tai häiritsevä eikä todellakaan aggressiivinen. Children who exhibit disruptive behaviour may be expelled from school.
  • disturbingThis trend is so disturbing that there is no way that I can support the agreement. Tämä suuntaus on niin häiritsevä, etten voi mitenkään kannattaa tätä sopimusta. The other disturbing factor is that there appears to be a policy of double standards. Toinen häiritsevä tekijä on ehdotuksen ilmeinen kaksinaismoralismi. The all-embracing approach that we found disturbing at first has been amended in respect of key elements. Kaikenkattavaa lähestymistapaa, joka meistä oli ensin häiritsevä, on tarkistettu keskeisten osien osalta.

Sanan häiritsevä määritelmät

Esimerkit

  • Häitisevä meteli saatiin vihdoinkin loppumaan.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja