TV-ohjelmatVaihtoautotBlogitReseptitTietovisatNauris.fiHoroskooppi

Sanan charity käännös englanti-suomi

  • hyväntekeväisyys
    Se ei ole hyväntekeväisyyttä, sillä hyväntekeväisyys on vapaaehtoista. It is not charity, because charity is voluntary. Englantilaisen sanonnan mukaan "hyväntekeväisyys alkaa kotoa". As the English say, ‘charity begins at home’. Meidän on korvattava syyllisyys ja hyväntekeväisyys kumppanuutemme määräävinä tekijöinä. We shall have to replace culpability and charity as determining factors in our partnership.
  • armeliaisuus
  • hyväntekeväisyysjärjestö
    Arvoisa komission jäsen, Euroopan unioni ei ole hyväntekeväisyysjärjestö. The European Union, Commissioner, is not a charity. Hyväntekeväisyysjärjestö on toimintansa aikana tuonut maahan kaikkiaan 17 000 lasta. In total, 17 000 children have come since the charity started. Tätäkin tyrmistyttävämpää on se, että isobritannialainen hyväntekeväisyysjärjestö Christian Aid väittää, että noin 7 biljoonaa euroa piilotetaan veroparatiiseihin. More shockingly still, a UK charity, Christian Aid, maintains that around EUR 7 trillion is hidden away in tax havens.
  • Lempi
  • ihmisystävällisyys
  • Lempi

Sanan charity määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja