HoroskooppiVaihtoautotViihdeReseptitTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan morality käännös englanti-suomi

  • moraaliMoraali tarkoittaa tällöin ennen kaikkea riippumattomuutta. Above all else, morality means independence. Moraali ei koskaan voi olla demokratian vihollinen! Morality can never be the enemy of democracy! Tämä ylittää säällisyyden ja moraalisuuden rajat. That goes beyond the bounds of decency and morality.
  • etiikkaLainsäädännön ohella on otettava huomioon myös etiikka, avoimuuden noudattaminen ja moraali. We must consider ethics, compliance with transparency and morality as well as the letter of the law. Etiikka tutkii, mitä moraalin tulisi olla, käytännön moraaliongelmia, moraalin perustaa, käytännössä ihmisten noudattamaa moraalia sekä moraalin psykologista kehittymistä ja luonnetta.
  • moraalifilosofia
  • moraalisuusMoraalisuus, pelotusvaikutus ja oikeudenmukaisuus ovat kuolemanrangaistusta koskevan keskustelun ydin. Morality, deterrence and fairness are key in the debate on the death penalty. Näiden käytäntöjen laillisuus ja moraalisuus on parhaimmillaankin kyseenalaista ja pahimmillaan paljastaa moraalittoman suhtautumisen kaupunkikehitykseen. The legality and morality of these practices is at best questionable and, at worst, unveils a corrupt approach to urban development.
  • opettavainen tarina
  • periaateOppositio vastustaa periaatteessa hallitusta.Toiminnan selkeät periaatteet.
  • tapaTästä on tullut täälläpäin jo tapa.Mahtava tapa aloittaa viikko.Tupakointi on paha tapa.

Sanan morality määritelmät

Synonyymit

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja