Jääkiekon MMViihdeTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan strength käännös englanti-suomi

  • voimaTämä on edelleen Euroopan ydin ja sen voima. This is the essence and the strength of Europe. Yhteistyö on EU:n voima, mutta myös sen heikkous. Cooperation is the EU's strength but also its weakness. Tärkeintä oli fyysinen voima, kuten muillakin eläimillä. The important thing was physical strength, like other animals.
  • vahvuusSe ei ole heikkous, vaan vahvuus. Not a weakness, but a strength. Sopimuksen vahvuus on sen yksinkertaisuudessa. The Pact’s strength lies in its simplicity. Kolmas vahvuus on kilpailukykyinen vientitalous. The third strength is the competitive export economy.
  • voimakkuusKolmas ja ehkä tärkein vahvuutemme on Euroopan unionin arvojen voimakkuus. The third, and perhaps most important, strength is the strength of the European Union’s values. Tämän elpymisen nopeus ja voimakkuus riippuvat kuitenkin myös unionin sitoutumisen tasosta Lissabonin strategian soveltamiseen. However, the pace and strength of this recovery will also depend on how resolutely the Union implements the Lisbon Strategy. Suosionosoitusten voimakkuus kertoo parlamentin tuesta ja solidaarisuudesta ja vahvasta tuesta, joka keskustelussa annettiin Libyan vapaudelle ja demokratialle. The strength of the applause is symptomatic of Parliament's backing and solidarity, and of the strong support shown in the debate for freedom and democracy in Libya.

Sanan strength määritelmät

Esimerkit

  • It requires great strength to lift heavy objects
  • He had the strength of ten men
  • We all have our own strengths and weaknesses

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja