ReseptitTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan because käännös englanti-suomi

  • koska"koska hänellä ei ole teille muuta tarjottavaa, 'because [he has] nothing else here for you, Koska rahat tulevat teidän porukallenne! Because you lot get the money! Koska me olemme ryhtyneet toimenpiteisiin. Because we have taken measures.
  • silläSillä me haluamme siitä aukottoman. Because we want it to be watertight. Sillä nimenomaan siitä on kyse. Because that is the crux of the issue. Siksi, että sillä ei ole päämäärää. Because no destination was established.
  • sen jälkeen kunToivottavasti kukaan ei halua esittää työjärjestyspuheenvuoroa, sillä edellisen puheenvuoron lopussa oli kysymys sen jälkeen kun periaatteet oli ensin tehty selviksi. I hope that there are no more procedural motions, because in the end you have asked a question after a statement of principles. Sen jälkeen kun espanjalaiset poistuivat, EU on - arvoisa puhemies, vasta nyt teidän tarvitsee alkaa katsoa aikaa kellostanne, sillä tämä liittyi kysymykseeni, johon en saanut vastausta. After the Spaniards left, the EU - Mr President, do not look at the clock yet, because this concerns my question, which was not answered. Ottakaa riskejä, innovoikaa mutta hankkikaa uskottavuutta, koska kukaan täällä ei usko teidän sanojanne sen jälkeen kun Espanja pienensi innovointibudjettiaan. Take risks, innovate, but earn some credibility, because no one here believes what you say after Spain reduced its budgets for innovation.
  • takiaDelawaren verotustilanteen takia. Because of the tax situation in Delaware. Kahden vuoden eristettynä ole kidutuksen takia! Two years incommunicado because of torture! Ei mistään rikoksesta, vaan seksuaalisuutensa takia. Not for any crime, but because of his sexuality.

Sanan because määritelmät

Esimerkit

  • My life is ruined because of you!
  • I hid myself because I was afraid
  • It must be broken, because I pressed the button and nothing happened
  • I dont think he is a nice person, because he yells at people for no reason

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja