Nauris.fiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiReseptit

Sanan because käännös englanti-suomi

 • koska
  "koska hänellä ei ole teille muuta tarjottavaa, 'because [he has] nothing else here for you, Koska rahat tulevat teidän porukallenne! Because you lot get the money! Koska me olemme ryhtyneet toimenpiteisiin. Because we have taken measures.
 • sillä
  Sillä me haluamme siitä aukottoman. Because we want it to be watertight. Sillä nimenomaan siitä on kyse. Because that is the crux of the issue. Siksi, että sillä ei ole päämäärää. Because no destination was established.
 • sen jälkeen kun
  Toivottavasti kukaan ei halua esittää työjärjestyspuheenvuoroa, sillä edellisen puheenvuoron lopussa oli kysymys sen jälkeen kun periaatteet oli ensin tehty selviksi. I hope that there are no more procedural motions, because in the end you have asked a question after a statement of principles. Sen jälkeen kun espanjalaiset poistuivat, EU on - arvoisa puhemies, vasta nyt teidän tarvitsee alkaa katsoa aikaa kellostanne, sillä tämä liittyi kysymykseeni, johon en saanut vastausta. After the Spaniards left, the EU - Mr President, do not look at the clock yet, because this concerns my question, which was not answered. Ottakaa riskejä, innovoikaa mutta hankkikaa uskottavuutta, koska kukaan täällä ei usko teidän sanojanne sen jälkeen kun Espanja pienensi innovointibudjettiaan. Take risks, innovate, but earn some credibility, because no one here believes what you say after Spain reduced its budgets for innovation.
 • takia
  Delawaren verotustilanteen takia. Because of the tax situation in Delaware. Kahden vuoden eristettynä ole kidutuksen takia! Two years incommunicado because of torture! Ei mistään rikoksesta, vaan seksuaalisuutensa takia. Not for any crime, but because of his sexuality.
 • kun
  Sillä kun ihminen on kerran saanut tartunnan, sitä ei enää voida poistaa. Because once a person is infected, that cannot be reversed. Antakaahan, kun selitän, jotta tämä asia tulee selväksi. Let me explain, because I do not think you really understand. Kun nimittäin jotain sattuu, kansalaiset kohdistavat katseensa parlamentin jäseniin. Because when something happens the people look to the Members.
 • sen vuoksi että
 • siksi
  ja vain siksi, että se on helpompaa kuin totuus, And just because it's easier than the truth, Siksi, että olemme optimisteja. It is because we are optimists. Siksi, että he ovat menneet lounaalle. Because they have gone to lunch.

Sanan because määritelmät

Esimerkit

 • My life is ruined because of you!
 • I hid myself because I was afraid
 • It must be broken, because I pressed the button and nothing happened
 • I dont think he is a nice person, because he yells at people for no reason
 • I went to the store because hungry
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja