HoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTV-ohjelmatTietovisatViihde

Sanan haitallinen käännös suomi-englanti

 • harmful
  us
  This report is harmful, and its effects are perverse. Tämä mietintö on haitallinen, ja sen vaikutukset ovat järjettömiä. That can only have a harmful influence on the economy. Tällä voi olla vain haitallinen vaikutus talouteen. A document harmful to British national interests on 2 October 2009 is equally as harmful on 2 October 2010. Asiakirja, joka on Ison-Britannian kansallisen edun kannalta haitallinen 2. lokakuuta 2009, on yhtä lailla haitallinen myös 2. lokakuuta 2010.
 • detrimentalI believe that in actual fact this is having a detrimental effect. Uskon, että tällä on itse asiassa haitallinen vaikutus. The stance adopted by the United States is also detrimental to its image. Yhdysvaltojen omaksuma asenne on myös haitallinen sen julkisuuskuvalle. However, the arguments put forward are misleading and will have a detrimental effect. Esitetyt perustelut ovat kuitenkin harhaanjohtavia ja niillä on haitallinen vaikutus.
 • noxiousDCM is a noxious chemical in that it is carcinogenic, has a narcotic effect and has harmful effects on health. Dikloorimetaani on ainutlaatuisen haitallinen kemikaali, koska se aiheuttaa syöpää, sillä on huumaava vaikutus ja kielteisiä terveysvaikutuksia.
 • pernicious
  us
 • prejudicialWe fear it may also be prejudicial in certain circumstances. Pelkäämme, että kyseinen tarkistus voi tietyissä tapauksissa olla myös haitallinen.
 • counterproductiveTaken in this context, capping direct payments is a counterproductive measure. Tässä yhteydessä suorien tukien rajoittaminen on haitallinen toimi. The pegging of the national currency to the US dollar was probably another counterproductive move. Kansallisen valuutan sitominen Yhdysvaltain dollariin oli mahdollisesti myös haitallinen toimi. So I can only welcome the outcome, and I totally reject the criticism that it is counterproductive. Joten olen siis vain hyvilläni lopputuloksesta, ja torjun täysin näkemyksen, että se olisi haitallinen.
 • deleterious
  us
  deleterious effectsdeleterious to someones health
 • mischievous
  us
  Matthew had a twin brother called Edward, who was always mischievous and badly behaved.
 • noisome

Sanan haitallinen määritelmät

Esimerkit

 • haitalliset päästöt

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja