TV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatNauris.fi

Sanan haitallinen käännös suomi-englanti

 • harmful
  us
  This report is harmful, and its effects are perverse. Tämä mietintö on haitallinen, ja sen vaikutukset ovat järjettömiä. That can only have a harmful influence on the economy. Tällä voi olla vain haitallinen vaikutus talouteen. A document harmful to British national interests on 2 October 2009 is equally as harmful on 2 October 2010. Asiakirja, joka on Ison-Britannian kansallisen edun kannalta haitallinen 2. lokakuuta 2009, on yhtä lailla haitallinen myös 2. lokakuuta 2010.
 • detrimental
  I believe that in actual fact this is having a detrimental effect. Uskon, että tällä on itse asiassa haitallinen vaikutus. The stance adopted by the United States is also detrimental to its image. Yhdysvaltojen omaksuma asenne on myös haitallinen sen julkisuuskuvalle. However, the arguments put forward are misleading and will have a detrimental effect. Esitetyt perustelut ovat kuitenkin harhaanjohtavia ja niillä on haitallinen vaikutus.
 • noxious
  DCM is a noxious chemical in that it is carcinogenic, has a narcotic effect and has harmful effects on health. Dikloorimetaani on ainutlaatuisen haitallinen kemikaali, koska se aiheuttaa syöpää, sillä on huumaava vaikutus ja kielteisiä terveysvaikutuksia.
 • pernicious
  us
 • prejudicial
  We fear it may also be prejudicial in certain circumstances. Pelkäämme, että kyseinen tarkistus voi tietyissä tapauksissa olla myös haitallinen.
 • counterproductive
  Taken in this context, capping direct payments is a counterproductive measure. Tässä yhteydessä suorien tukien rajoittaminen on haitallinen toimi. The pegging of the national currency to the US dollar was probably another counterproductive move. Kansallisen valuutan sitominen Yhdysvaltain dollariin oli mahdollisesti myös haitallinen toimi. So I can only welcome the outcome, and I totally reject the criticism that it is counterproductive. Joten olen siis vain hyvilläni lopputuloksesta, ja torjun täysin näkemyksen, että se olisi haitallinen.
 • mischievous
  us
  Matthew had a twin brother called Edward, who was always mischievous and badly behaved.
 • noisome
 • relevant
  His mother provided some relevant background information concerning his medical condition.
 • adverse
  us
  Achieving consensus would avoid an adverse impact on the European agricultural sector. Yksimielisyyden aikaansaamisella vältettäisiin haitallinen vaikutus EU:n maatalousalaan. Pollution has an adverse effect not only on the length of human life, but also on its quality. Saasteella on haitallinen vaikutus sekä ihmiselämän pituuteen että sen laatuun. Excessive CO2 and methane emission has an adverse impact on the environment and must therefore be reduced. Liiallisilla hiilidioksidi- ja metaanipäästöillä on haitallinen vaikutus ympäristöön, ja sen takia niitä on vähennettävä.
 • deleterious
  us
  deleterious effectsdeleterious to someones health

Sanan haitallinen määritelmät

Esimerkit

 • haitalliset päästöt
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja