TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan näkemys käännös suomi-englanti

 • opinion
  us
  That is the Commission's opinion too. Tämä on myös komission näkemys asiasta. I believe that we have a difference of opinion on this point. Käsittääkseni meillä on tästä asiasta eri näkemys. The European Union needs to have a view and an opinion about this new world. Euroopan unionilla on oltava näkemys ja mielipide tästä uudesta maailmasta.
 • view
  us
  It takes a different view, and it will adhere to that view. Neuvostolla on erilainen näkemys, ja neuvosto pitää siitä kiinni. I think a view of Europe firmly based on the tangible, the material, is a legitimate view of the project. Luulen, että pohjimmiltaan kosketeltavissa olevaan, materiaaliseen puoleen perustuva näkemys Euroopasta, on projektin legitiimi näkemys. Such a view is cynical and inhuman. Tällainen näkemys on kyyninen ja epäinhimillinen.
 • mind
  us
  That view is, to my mind, arrogantly anthropocentric. Tällainen näkemys on mielestäni röyhkeän ihmiskeskeinen. Those who insist on the term 'forum' have something different in mind from what you said. Foorum-termiä kannattavien näkemys poikkeaa omastanne. And here there are two conflicting ideas: one - from the Council - which is timid, narrow-minded and slow; and the other which is the one the Commission wants to opt for. Siitä on kaksi vastakkaista näkemystä: varovainen, arka, hidas näkemys - neuvoston näkemys - ja toinen näkemys, jota komissio haluaa soveltaa.
 • outlook
  us
  Europe needs to provide itself with this strategic ability that is a common outlook. EU:n on hankittava tämä strateginen kyky, nimittäin yhteinen näkemys. I have to say that the Commission’s outlook is a little more ambitious in certain fields and in certain aspects. Todettakoon, että komission näkemys on hieman kunnianhimoisempi määrätyillä aloilla ja määrättyjen seikkojen osalta. This also means that employers' organisations and trade unions will have an entirely different role and outlook with respect to this work. Tämä tarkoittaa myös, että ammattiliitoille tulee täysin erilainen rooli, ja niiden näkemys tästä toiminnasta muuttuu täysin.
 • point of view
  Parliament's point of view has proved correct. Parlamentin näkemys on osoittautunut oikeaksi. The point of view of his committee is based on the legal state of affairs. Hänen valiokuntansa näkemys perustuu oikeudelliseen asiaintilaan. I would like to ask the Commission what its point of view is on this. Haluaisin kysyä komissiolta, mikä on sen näkemys tästä asiasta.
 • reckoning
  By that reckoning, it would take six weeks to go five miles
 • take
  us
  I respect those who take a different view. Kunnioitan niitä, joilla on tästä eri näkemys. I take the same view of minority languages. Minulla on sama näkemys myös vähemmistökielistä. It takes a different view, and it will adhere to that view. Neuvostolla on erilainen näkemys, ja neuvosto pitää siitä kiinni.
 • understanding
  us
  If you look closely at the text, there is a clear understanding also that consumers must remain at the heart of the single market. Jos luette tekstin tarkasti, siinä on myös selkeä näkemys, että kuluttajien on pysyttävä yhtenäismarkkinoiden ytimessä. Even the understanding of the outcome which needs to be achieved by means of a certain law can be totally different from country to country. Jopa näkemys tuloksesta, joka tietyllä lailla halutaan saavuttaa, voi vaihdella täysin maasta toiseen. To date, however, there has been an understanding in Uzbekistan, and I heard this with my own ears, that human rights are an internal matter for that country. Tähän mennessä Uzbekistanissa on kuitenkin vallinnut näkemys, ja tämän kuulin itse, että ihmisoikeudet ovat kyseisen maan sisäinen asia.

Sanan näkemys määritelmät

 • sisäistynyt mielikuva; henkilökohtainen mielipide

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja