TietovisatNauris.fiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan näkemys käännös suomi-englanti

 • view
  us
  Such a view is cynical and inhuman. Tällainen näkemys on kyyninen ja epäinhimillinen. I fear that this is a mistaken view. Pelkään, että tämä on väärä näkemys. Our view on the core issues is clear. Meillä on selkeä näkemys ydinkysymyksistä.
 • opinion
  us
  That is the Commission's opinion too. Tämä on myös komission näkemys asiasta. I believe that we have a difference of opinion on this point. Käsittääkseni meillä on tästä asiasta eri näkemys. That is the opinion of the Parliamentary committee. Tämä on parlamentin valiokunnan näkemys.
 • outlook
  us
  Europe needs to provide itself with this strategic ability that is a common outlook. EU:n on hankittava tämä strateginen kyky, nimittäin yhteinen näkemys. I have to say that the Commission’s outlook is a little more ambitious in certain fields and in certain aspects. Todettakoon, että komission näkemys on hieman kunnianhimoisempi määrätyillä aloilla ja määrättyjen seikkojen osalta. This also means that employers' organisations and trade unions will have an entirely different role and outlook with respect to this work. Tämä tarkoittaa myös, että ammattiliitoille tulee täysin erilainen rooli, ja niiden näkemys tästä toiminnasta muuttuu täysin.
 • point of view
  Parliament's point of view has proved correct. Parlamentin näkemys on osoittautunut oikeaksi. I would like to ask the Commission what its point of view is on this. Haluaisin kysyä komissiolta, mikä on sen näkemys tästä asiasta. The point of view of his committee is based on the legal state of affairs. Hänen valiokuntansa näkemys perustuu oikeudelliseen asiaintilaan.
 • reckoning
  By that reckoning, it would take six weeks to go five miles
 • understanding
  us
  If you look closely at the text, there is a clear understanding also that consumers must remain at the heart of the single market. Jos luette tekstin tarkasti, siinä on myös selkeä näkemys, että kuluttajien on pysyttävä yhtenäismarkkinoiden ytimessä. Even the understanding of the outcome which needs to be achieved by means of a certain law can be totally different from country to country. Jopa näkemys tuloksesta, joka tietyllä lailla halutaan saavuttaa, voi vaihdella täysin maasta toiseen. To date, however, there has been an understanding in Uzbekistan, and I heard this with my own ears, that human rights are an internal matter for that country. Tähän mennessä Uzbekistanissa on kuitenkin vallinnut näkemys, ja tämän kuulin itse, että ihmisoikeudet ovat kyseisen maan sisäinen asia.
 • sentiment
  us
  This sentiment is partly reflected in the common position which came about under British Socialist Presidency. Tämä näkemys paistaa osittain läpi yhteisestä kannasta, joka on saatu aikaan Yhdistyneen kuningaskunnan sosialistien puheenjohtajuuden aikana. It is a sentiment shared by all European citizens and, at this level, whether you are pro-Europe or against the integration of Europe changes nothing. Kyseessä on Euroopan kaikkien kansalaisten jakama näkemys, ja tällä tasolla, riippumatta siitä, ollaanko EU:n puolella tai sitä vastaan, Euroopan yhdentyminen ei muuta mitään. I have always said that modernisation should be seen as beneficial in its own right and not merely as a prerequisite to EU accession, a sentiment that is reflected in my report today. Olen aina sanonut, että nykyaikaistamista olisi pidettävä itseisarvona eikä vain EU-jäsenyyden edellytyksenä, ja tämä näkemys painottuu tänään käsiteltävässä mietinnössäni.
 • stance
  This is also actually the stance adopted by Mr El Khadraoui, which I support. Tämä on myös itse asiassa jäsen El Khadraouin näkemys, jota tuen. That does not seem to me to be an acceptable stance, because we do have data protection. Minusta se ei ole hyväksyttävä näkemys, sillä meillä on tietosuoja. We in the Liberal Group take an equally clear stance on Parliament's sittings in Strasbourg. Meillä on liberaalien ryhmässä selvä näkemys myös kysymyksestä, joka koskee parlamentin Strasbourgissa pidettäviä kokouksia.
 • stand
  us
  Does the representative of the country holding the presidency stand by this definition, and on what measure of familiarity with Finnish affairs can it possibly be based? Pitääkö puheenjohtajavaltion edustaja kiinni tästä määritelmästä ja millaiseen Suomen asioiden tuntemiseen näkemys mahtaa perustua? Here I stand, wondering what to do nextStand up, walk to the refrigerator, and get your own snack
 • vision
  us
  However, Robert Schuman had a vision. Robert Schumanilla oli kuitenkin näkemys. My group has another vision for Europe. Minun ryhmälläni on toisenlainen näkemys Euroopasta. We need to match this vision with reality. Meidän täytyy sovittaa tämä näkemys yhteen todellisuuden kanssa.

Sanan näkemys määritelmät

 • sisäistynyt mielikuva; henkilökohtainen mielipide
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja