VaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatBlogit

Sanan altis käännös suomi-englanti

 • susceptibleThis makes the clone susceptible to diseases and parasites. Tämän takia klooni on altis sairauksille ja syöpäläisille. He was susceptible to minor ailments.Rational numbers are susceptible of description as quotients of two integers.
 • alive
  us
  As long as the plant is alive, he will continue to water itto keep the fire aliveto keep the affections alive
 • exposedFurthermore, it is a sector which is greatly exposed to competition, especially from Asia, as has been underlined several times this evening. Lisäksi se on erittäin altis kilpailulle, varsinkin Aasian laivanrakennusteollisuuden kanssa, kuten täällä on tänä iltana useaan otteeseen korostettu. This small island state is a country in an exposed geopolitical position, one that has been profoundly marked by European culture and history. Tämä pieni saarivaltio on geopoliittiselta asemaltaan ulkopuolisille vaikutuksille altis maa, johon Euroopan kulttuuri ja historia ovat vaikuttaneet merkittävästi. I voted for this report as I believe that agriculture is a production sector which is affected by the consequences of climate change and exposed to the pressure exerted by this. Äänestin tämän mietinnön puolesta, koska pidän maataloutta tuotannonalana, johon ilmastonmuutoksen seuraukset vaikuttavat ja joka on altis sen muodostamalle paineelle.
 • proneWe all know how prone to corruption this sector can be. Me kaikki tiedämme, miten altis tämä sektori voi olla korruptiolle. Together with the construction industry, they are two main areas prone to accidents. Se on rakennusalan kanssa yksi kahdesta keskeisestä alasta, joka on onnettomuuksille altis. We have had eight directives on VAT so far, and it is still a mess and prone to fraud. Arvonlisäverosta on annettu tähän mennessä jo kahdeksan direktiiviä, mutta järjestelmä on yhä sekava ja altis petoksille.
 • prone toWe all know how prone to corruption this sector can be. Me kaikki tiedämme, miten altis tämä sektori voi olla korruptiolle. Together with the construction industry, they are two main areas prone to accidents. Se on rakennusalan kanssa yksi kahdesta keskeisestä alasta, joka on onnettomuuksille altis. We have had eight directives on VAT so far, and it is still a mess and prone to fraud. Arvonlisäverosta on annettu tähän mennessä jo kahdeksan direktiiviä, mutta järjestelmä on yhä sekava ja altis petoksille.
 • subjectEurope is still under construction and is, as all dynamic processes, subject to change. Euroopan rakentaminen on vielä kesken, ja kaikkien dynaamisten prosessien tavoin se on altis muutoksille. Madam President, ladies and gentlemen, Madam Commissioner, the situation in Guinea-Bissau is complex, fluid and subject to constant political changes. Arvoisa puhemies, hyvät jäsenet, arvoisa komissaari, Guinea-Bissaun tilanne on monitahoinen, epävakaa, altis jatkuville poliittisille muutoksille. Relatively recent works have moved further inland some sections of the railway line – also single track – that runs right along the coast and is therefore subject to coastal erosion. Viime aikoina tehdyt työt ovat siirtäneet kauemmas sisämaahan jotkin osuudet – niin ikään yksiraiteisesta – rautatieyhteydestä, joka kulkee aivan rannikolla ja on siksi altis rannikon eroosiolle.
 • vulnerableIn this respect children are particularly vulnerable. Siten lapset ovat erityisen altis ryhmä. The country is vulnerable to radical movements and international organised crime. Maa on hyvin altis radikaalien liikkeiden ja kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden vaikutuksille. I think that this category of worker is particularly vulnerable to abuse from employers. Minusta tämä työntekijäryhmä on erityisen altis työnantajien hyväksikäytölle.
 • wide openThe front door was wide open.It was a wide open frontier town before the railroad came.The fate of the loan sailor is still wide open.

Sanan altis määritelmät

 • harvinainen

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja