ReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan ohi käännös suomi-englanti

 • over
  us
  Not all our problems are over. Kaikki ongelmamme eivät ole ohi. This cat-and-mouse game is over. Kissa ja hiiri -leikki on nyt ohi. However, our efforts are not over. Ponnistuksemme eivät kuitenkaan ole ohi.
 • past
  us
  That period should be in the past. Niiden aikojen pitäisi olla jo ohi. The time for silent diplomacy is past. Hiljaisen diplomatian aikakausi on ohi. The time for empty talk is therefore past. Tyhjien puheiden aika on siis ohi.
 • by
  us
  We must return to this debate, as it is by no means over. Meidän on palattava tähän keskusteluun, sillä se ei suinkaan ole ohi. It is odd that this has passed certain people in this Chamber by. On outoa, että tämä on mennyt ohi joiltakin parlamentin jäseniltä. Well, this discussion is by no means at an end as far as we are concerned. Tämä keskustelu ei todellakaan ole meidän osaltamme ohi.
 • wide
  uk
  us
  The report goes well wide of the real target of increased cross-border mobility of labour between Member States. Mietinnössä mennään pahasti ohi todellisesta tavoitteesta, joka on rajatylittävän liikkuvuuden lisääminen jäsenvaltioissa. We walked down a wide corridorThe inquiry had a wide remit

Esimerkit

 • Ajoin vahingossa risteyksen ohi.
 • Se on ohi jo.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja