BlogitTietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan rajoitettu käännös suomi-englanti

 • limited
  us
  The regulation is limited in time. Asetuksen ajallinen kesto on rajoitettu. Other forms of gambling are limited to over-18s. Muunlaiset pelit on rajoitettu vain yli 18-vuotiaille. The EU's leverage over Russia is limited. EU:n vaikutusvalta Venäjään on rajoitettu.
 • bounded
  us
  A compact set must be bounded
 • narrow
  us
  a narrow hallwaya narrow interpretationa narrow mind
 • restricted
  us
  It is a very restricted report. Se on hyvin rajoitettu mietintö. Access to them has been restricted. Heidän tapaamistaan on rajoitettu. Minister, your time is not restricted. Arvoisa ministeri, puheenvuoronne aikaa ei ole rajoitettu.
 • small
  uk
  us
  Even if these companies account for only a small part of total production, the products are often used in small specialised areas. Vaikka nämä yritykset vastaavatkin vain pienestä kokonaistuotannon osasta, tuotteet on monesti rajoitettu erityisiin käyttökohteisiin. With an eye to proportionality, the amount of legislation and its degree of detail should be kept as small as possible. Suhteellisuuden nimissä lainsäädännön määrän ja yksityiskohtaisuuden on oltava mahdollisimman rajoitettu. It is merely a coordinating instrument designed to support the thematic programmes, and therefore has a small budget of ECU 363 million. Ohjelma on vain koordinointiväline, jonka tarkoituksena on tukea alakohtaisia ohjelmia ja jolla on 363 miljoonan ecun rajoitettu budjetti.
 • circumscribed
  Economic and trade dialogue is limited and circumscribed to bilateral only. Taloudellisia ja kaupallisia asioita koskeva vuoropuhelu on rajoitettu ja saarrettu yksinomaan kahdenvälisyyteen.
 • confined
  us
  Europe itself would not have come into being if it had been confined to partnership, as some wanted at the time. Euroopan unionia itseään ei olisi syntynyt, jos se olisi rajoitettu kumppanuuteen, niin kuin jotkut silloin halusivat. As was decided in Copenhagen, payment appropriations for the new Member States in 2004 have been confined to advances. Kuten Kööpenhaminassa päätettiin, uusien jäsenvaltioiden maksumäärärahat vuodelle 2004 on rajoitettu ennakoihin.
 • curtailed
  Press freedom has been curtailed by extensive censorship. Lehdistön vapautta on rajoitettu pitkälle menevällä sensuurilla. Over the centuries, people's movement has been severely curtailed in Europe. Vuosisatojen ajan ihmisten liikkumista on vakavasti rajoitettu. Freedom of expression and the freedom of the press have been severely curtailed. Mielipiteen- ja lehdistönvapautta on rajoitettu huomattavasti.
 • determinate
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja