TietovisatBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan tahra käännös suomi-englanti

 • stainThat is a moral scandal and a huge stain on our collective conscience.' Tämä on moraalinen skandaali ja valtava tahra yhteisessä omassatunnossamme." Moreover, this is another stain on our current model of European integration. Se on lisäksi jälleen uusi tahra nykyisessä Euroopan yhdentymisen mallissamme. Unencumbered by any stain or label of colonialism, they can and will exploit natural resources in Africa. Koska Kiinaa ei rasita mikään kolonialismin tahra tai leima, se voi hyödyntää Afrikan luonnonvaroja ja niin se tekeekin.
 • blemishThis is a blemish on your Presidency. Tämä on tahra puheenjohtajakaudessanne. Mr Reinfeldt, there is one serious blemish on your Presidency, and that is the decisions taken regarding SWIFT. Arvoisa pääministeri Reinfeldt, puheenjohtajakaudessanne on yksi paha tahra, ja se on SWIFTin osalta tehdyt päätökset. The closure of the Guantánamo detention facility, which has been a blemish on the image of the civilised world during the last decade, is a just decision of paramount importance. Guantánamon pidätyskeskus on ollut tahra sivistyneen maailman imagossa viimeisen vuosikymmenen aikana, ja sen sulkeminen on ensiarvoisen tärkeä ja oikeudenmukainen päätös.
 • blot
  us
  Human rights violations are a blot on our civilisation, impunity even more so. Ihmisoikeuksien loukkaukset ovat tahra sivistyksessämme, ja rankaisemattomuus on sitä vielä enemmän. I think that all the efforts that we are making in this direction will do little to put an end to this blot on society that should not have a place in 21st century societies. Mielestäni kaikki tämänsuuntaiset toimemme eivät vaikuta paljoakaan, jotta tämä yhteiskunnan tahra, jollaista ei saisi olla enää 2000-luvulla, saataisiin pyyhittyä pois. This paper blots easily.
 • blur
  us
  to blur a photograph by moving the camera while taking itto blur a manuscript by handling it while damp
 • dirt
  us
  The reporter uncovered the dirt on the businessman by going undercover.
 • mark
  us
  That is a black mark on the European Commission's copybook. Tämä on ikävä tahra Euroopan komission maineessa. A good sense of manners is the mark of a true gentleman.The font wasnt able to render all the diacritical marks properly.
 • smear
  uk
  The artist smeared paint over the canvas in broad strokes.She smeared her lips with lipstick.The opposition party attempted to smear the candidate by spreading incorrect and unverifiable rumors about their personal behavior.
 • smudge
  us
  There was a smudge on the paper
 • speck
  us
  a tiny speck of sootHe has not a speck of moneypaper specked by impurities in the water used in its manufacture
 • spot
  us
  I believe that unfortunately you have a small, but growing black spot on your otherwise spotless reputation. Minusta teillä on valitettavasti pieni, mutta kasvava musta tahra muutoin tahrattomassa maineessanne. So, let us call it the Commission's little red book, no, let us call it the Commission's big green book, albeit one with a few black spots on its pages. Kutsutaan sitä siis komission pieneksi punaiseksi kirjaksi, ei, kutsutaan sitä komission suureksi vihreäksi kirjaksi, vaikka sen sivuilla onkin muutama musta tahra. The leopard is noted for the spots of color in its fur.
 • taint
  us
  Meat soon taints in warm weather.

Sanan tahra määritelmät

 • likaläiskä esimerkiksi vaatteessa

Esimerkit

 • Paita täytyy pestä, koska siinä on tahra.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja