ViihdeJääkiekon MMTietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatReseptit

Sanan allekirjoittaa käännös suomi-ruotsi

 • skriva underOm ni fortsätter så kommer han att skriva under.Jos jatkamme, hän allekirjoittaa. Fler kan fortfarande skriva under!Sen voi kuitenkin edelleen allekirjoittaa! Målet är att skriva under avtalet i april.Tavoitteena on allekirjoittaa sopimus huhtikuussa.
 • underteckna
  Konkreta avtal kunde undertecknas.Konkreettisia sopimuksia voitiin allekirjoittaa. Inga nya kontrakt kan undertecknas, och så vidare.Uusia sopimuksia ei voida allekirjoittaa ja niin edelleen. Alla regeringar bör underteckna denna konvention och ratificera den.Kaikkien jäsenvaltioiden hallitusten pitäisi allekirjoittaa tämä yleissopimus ja ratifioida se.
 • signeraVi höll på med omröstningarna så länge att jag var mycket trött när jag gick härifrån och glömde bort att signera.Äänestys kesti pitkään ja lähdin hyvin väsyneenä ja unohdin allekirjoittaa sen. Vad jag hade velat höra i dag är att ett beslut fattats om att ministrarna äntligen ska signera dokumentet.Olisin kuitenkin halunnut kuulla tänään, että päätös on jo tehty ja että ministerit voivat vihdoin allekirjoittaa asiakirjan.
 • skriva påEU kan inte bara skriva på notan för dessa stora moderna dramer.EU ei voi vain allekirjoittaa sekkiä näistä suurista uuden ajan draamoista. De tänkte skriva på avtalet eftersom de behövde pengarna.He aikoivat allekirjoittaa sopimuksen, koska he tarvitsivat rahaa. I Dublin antog 107 stater konventionen och lovade att skriva på den.Sopimuksen hyväksyi Dublinissa 107 valtiota, ja ne lupasivat allekirjoittaa sen.

Sanan allekirjoittaa määritelmät

 • laittaa nimensä esimerkiksi sopimukseen vahvistukseksi
 • olla samaa mieltä, yhtyä mielipiteeseen (myös negaationa

Esimerkit

 • Neuvottelujen päätteeksi sopimuspaperit allekirjoitettiin.
 • Venäjä, Valko-Venäjä ja Kazakstan ovat virallisesti allekirjoittaneet sopimuksen Euraasian unionin perustamisesta. (talouselama.fi
 • Tuota en kyllä pysty allekirjoittamaan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja