VaihtoautotTietovisatReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan tuntea käännös suomi-englanti

 • feel
  us
  Minorities are entitled to feel safe. Vähemmistöillä on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi. What would you feel in this situation? Mitä tällaisessa tilanteessa voidaan tuntea? Now, politicians should feel responsible. Poliitikkojen pitäisi tuntea olevansa tästä vastuussa.
 • know
  us
  We have to know our limitations in life. Elämässä jokaisen täytyy tuntea rajansa. Our task, ladies and gentlemen, is to know our Europe. Meidän tehtävämme, hyvät naiset ja herrat, on tuntea Eurooppamme. Workers in Europe have a right to know where they stand. Eurooppalaisilla työntekijöillä on oikeus tuntea asemansa.
 • know ofI do not know Jane Smith but I know of her.
 • know someone from Adam
 • recognise
  us
  This is why the citizens of Europe can, in this way, recognise themselves in a Union that is their Union. Tämän ansiosta Euroopan kansalaiset voivat tuntea kuuluvansa unioniin. Europe wants and needs a constitution, but it must be a constitution in which all European citizens are recognised. Eurooppa haluaa ja tarvitsee perustuslain, mutta sen on oltava sellainen, jonka kaikki Euroopan kansalaiset voivat tuntea omakseen. If you want government for and by the people, you have to have a people that everyone recognises some identity with, some allegiance to. Jos halutaan, että hallintavalta on kansalla, tarvitaan kansa, johon jokainen voi samaistua ja jota kohtaan se voi tuntea jonkinasteista uskollisuutta.
 • recognize
  us
  Secondly, the perspective of the present, since history is not made only by counting past successes. On the contrary, we must also recognize our new point of departure. Nykyisyyden näkökulma, sillä historiaa ei tehdä vain menneisyydestä kertomalla, vaan on välttämätöntä tuntea myös lähtöpiste. I recognised his face immediately.The US and a number of EU countries are expected to recognize Kosovo on Monday
 • sense
  us
  We could really sense your own personal commitment. Teidän sitoutumisenne tähän asiaan saattoi tuntea todella melkein henkilökohtaisesti! For that, I believe, we can feel a real and genuine sense of shared pride. Tästä voimme mielestäni tuntea yhdessä todellista ja aitoa ylpeyttä. We can sense it: the neoliberal spirit of the time has passed, thank goodness. Saamme tuntea, että uusliberaali ajan henki on onneksi ohitse.

Sanan tuntea määritelmät

 • tietää jonkin tai jonkun olemassaolosta; persoonallisuudesta ja ominaisuuksista; tunnistaa ihminen ulkonäöltä tai nimeltä
 • kokea jotakin tunnetta

Esimerkit

 • tuntea kipua, janoa
 • tuntea pelkoa, rakkautta

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja