BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautotViihdeTietovisat

Sanan väliaikainen käännös suomi-englanti

 • temporary
  us
  It therefore had to be temporary. Tämän vuoksi siitä oli tehtävä väliaikainen. Temporary controls are not enough. Väliaikainen valvonta ei riitä. It is not even a temporary solution. Se ei ole edes väliaikainen ratkaisu.
 • interim
  us
  Finally, the interim agreement is only an interim agreement. Lopuksi totean, että väliaikainen sopimus on vain väliaikainen sopimus. One is the interim association agreement. Toinen on väliaikainen assosiaatiosopimus. The interim report is important for two reasons. Väliaikainen mietintö on tärkeä kahdesta syystä.
 • acting
  us
  In the debate I called for safety for the detained Ogoni human rights activist Batom Mitee, brother of the acting president of their movement. Keskustelussa vaadin turvaa vangitulle ogonien ihmisoikeuksia puolustavalle aktivistille Batom Miteelle, joka on heidän liikkeensä väliaikainen johtaja. The delegation, headed by its acting president, Mr Washington Abdala, is composed of twelve members of the upper and lower houses of Uruguay, Paraguay and Brazil. Valtuuskunta, jota johtaa sen väliaikainen puheenjohtaja Washington Abdala, koostuu 12:sta Uruguayn, Paraguayn ja Brasilian parlamenttien jäsenestä ja senaattorista. Jollie Dixon, the acting Special Delegate for the Commission appointed for this purpose, has now taken up his position in Pristina and it is time to solve the huge number of practical problems. Komission asiaa hoitamaan nimitetty väliaikainen erityisvaltuutettu, Jollie Dixon, on alkanut hoitaa virkaansa Pristinassa, ja nyt on kyse jättiläismäisten käytännön ongelmien ratkaisemisesta.
 • caretakerWe have to have a caretaker Commission before the elections. On nimitettävä väliaikainen komissio ennen vaaleja. But new initiatives cannot be presented by a caretaker Commission. Väliaikainen komissio ei voi kuitenkaan esittää uusia aloitteita. The caretaker government could stay in place for two to three months. Väliaikainen hallitus voi olla vallassa kahdesta kolmeen kuukautta.
 • false
  uk
  us
  Even a temporary exclusion might open up the possibility of imaginative new forms of false self-employment and of collective arrangements being dismantled by unscrupulous employers. Jopa väliaikainen pois sulkeminen saattaa mahdollistaa sen, että keksitään uusia itsenäisen työnteon vilpillisiä muotoja ja että häikäilemättömät työnantajat pääsevät kiertämään työehtosopimuksia. false legislation, false punishmentfalse teeth
 • jury
  us
  Clearly, the ECJ was correct to conclude that this is not a short-term project, although the jury may still be out on the word temporary. Euroopan yhteisöjen tuomioistuin oli selvästikin oikeassa päätellessään, että tämä ei ole lyhyen aikavälin hanke, vaikka valamiehistö saattaakin vielä pohtia sanaa " väliaikainen" . jury mast; jury rudder
 • occasional
  us
  He was mostly solitary, but enjoyed the occasional visitorHe took an occasional glass of wineElgars music was not created to be occasional music for high-school graduations
 • provisionalThe provisional IRA has instilled fear into people. IRA:n väliaikainen siipi on juurruttanut ihmisiin syvän pelon. The Provisional IRA is now a key player in this field. IRA:n väliaikainen siipi on nyt merkittävä toimija tällä alalla. The report by the panel of experts remains a provisional report. Asiantuntijalautakunnan mietintö on väliaikainen mietintö.
 • provisoryThe provisory clause effectively excluded his otherwise logical heirs from his main inheritance.A provisory guarantee is rather like blackmail.
 • temporaltemporal power; temporal courts
 • transitory
  us
  As well as the fact that it is transitory, the Regulation remains vague. Sen lisäksi, että asetus on väliaikainen, se on epämääräinen. In this context there are, however, repeated indicators suggesting that it is more permanent than transitory. Tässä tilanteessa on kuitenkin toistuvia indikaattoreita, jotka viittaavat siihen, että tilanne on pikemmin pysyvä kuin väliaikainen. There is a short-term, transitory system in place for withdrawals until November 2012, allowing multilateral interchange fees of up to 8.8% for cross-border transactions. Nostoja varten on käytössä lyhytaikainen väliaikainen järjestelmä marraskuun 2012 loppuun saakka. Sen perusteella sallitaan jopa 8,8 prosentin monenväliset toimitusmaksut rajatylittäville maksuille.

Sanan väliaikainen määritelmät

Esimerkit

 • Bolivian väliaikainen presidentti ehdottaa uusia vaaleja (yle.fi

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja